سرخ کن هنی پنی

دستورالعمل کار با سرخ کن هنی پنی


دستورالعمل کار با سرخ کن هنی پنی 

PFG 600/ Henny Penny

شروع به کار سرخ کن هنی پنی:

     در سرخ کن هنی پنی کلید Power دارای سه وضعیت

  • Cook (جهت پخت)
  • Off ( حالت خاموش)
  • Pump ( حالت تصفیه روغن)

پخت سرخ کن هنی پنی:

کلید اصلی سرخ کن هنی پنی (Power) را در حالت cook قرار می دهیم، در صفحه نمایش عبارت Melt  نمایش داده می شود.

(در زمانی که روغن سرد باشد جهت گرم شدن آرام روغن یک برنامه به صورت اتومات(melt) فعال می شود)

جهت خروج از حالت Melt در سرخ کن هنی پنی کلید 1 را نگه می داریم تا عبارت Exit Melt نمایش داده شود. سپس عدد 1 را مجدد می زنیم. دستگاه سرخ کن هنی پنی از حالت Melt خارج می شود و مشعل (المنت) بدون وقفه روشن می ماند تا به دمای ست شده مورد نظر برسد.

با فشردن اعداد 1 تا 0 برنامه مورد نظر پخت سرخ کن هنی پنی را انتخاب می کنیم. در این وضعیت چراغ wait چشمک می زند. بعد از خاموش شدن چراغ wait و روشن شدن چراغ ready دستگاه آماده پخت می باشد.

بعد از گذاشتن سبد حاوی محصول و پس از بستن درب، کلید ساعت را می زنیم تا سیکل پخت شروع شود.

در طول سیکل پخت مدت زمان باقیمانده از زمان پخت بر روی صفحه نمایشگر نشان داده می شود که پس از اتمام سیکل پخت دستگاه بوق ممتد می کشد که در این زمان با فشردن کلید ساعت، بوق دستگاه قطع شده و سیکل پخت به اتمام رسیده و بلافاصله درب دستگاه باز شود و محصول داخل دستگاه خارج شود.

توضیح: در یک دقیقه اول از زمان پخت امکان کنسل کردن سیکل پخت با فشردن و 3ثانیه نگه داشتن دکمه ساعت سرخ کن هنی پنی امکان پذیر است.

توضیح 2: لازم بذکر است خروج از حالت Melt باعث سوختن روغن و کوتاه شدن عمر مفید روغن در سرخ کن هنی پنی می شود.

فیلتر سرخ کن هنی پنی:

در زمانیکه عبارت filter suggested نمایش داده شود روغن دستگاه می بایست فیلتر شود. در صورت انجام یک یا دو پخت پس از نمایش این عبارت گزینه ی filter lockout فعال می شود که در این وضعیت دستگاه قادر به انجام پخت نمی باشد تا زمانیکه روغن فیلتر گردد.

روش فیلتر کردن سرخ کن هنی پنی:

  1. ابتدا کلید power را در حالت وسط (Off) قرار می دهیم.
  2. سپس شیر تخلیه روغن را باز می کنیم تا روغن بطور کامل تخلیه شود.
  3. بعد از تخلیه کامل روغن شیر تخلیه را در حالت بسته قرار می دهیم و سپس شیر برگشت روغن را در حالت باز می گذاریم.
  4. کلید power را در حالت filter قرار می دهیم تا روغن بطور کامل به دیگ سرخ کن برگردد، بعد از برگشت کامل روغن کلید را در حالت off قرار می دهیم.
  5. در آخرین مرحله شیر برگشت روغن را در حالت بسته قرار می دهیم.

*توجه: مراحل ذکر شده باید به ترتیب صورت پذیرد.

* لازم بذکر است در زمانی که پمپ روشن است نباید شیر برگشت روغن بسته باشد. در غیر این صورت آسیب جدی به پمپ وارد می شود.

*چنانچه بعد از عمل فیلتر پیغام E10  بر روی صفحه نمایش گر نشان داده شود دکمه ریست هایلیمت را به داخل فشار دهید.

 

مطالب مرتبط :

خرید سرخ کن هنی پنی تاریخچه هنی پنی فیلم آموزش کار با سر کن هنی پنی گالری تصاوی سرخ کن هنی پنی
خرید سرخ کن هنی پنی تاریخچه هنی پنی فیلم کار با سرخ کن هنی پنی گالری تصاویر سرخ کن هنی پنی

 

گرداورنده: جواد رضایی 

 تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

×