کره های طعم دار

بعد از کباب کردن مرغ یا گوشت یکی از رایج ترین راه ها استفاده ازکره می باشد که در اشپزی مدرن ،کره ها را طعم دار می کنند که علاوه بر طعم متفاوت زیبایی بصری نیز دارند.

در زیر روش تهیه ابتدا توضیح داده می شود که برای کلیه طعم ها یکسان است ودر انتها مواد لازم جهت طعم های مختلف ارائه می گردد.


روش تهیه طعم دار کردن کره:

برای طعم دار کردن کره ابتدا کره را دردمای اتاق قرار داده تاکمی نرم شود.سپس مواد مورد نیاز را به ان اضافه کرده ،خوب هم زده ودرانتها در یک ورق فویل ریخته وبه صورت گرد فویل را می پیچیم ودر فریزر قرار میدهیم ودر مواقع لزوم از ان بریده وروی غذای مورد نیاز قرار می دهیم.

 

کره موسیردار:

125گرم کره

1قاسق چای خوری اب لیمو

2عدد موسیر

نمک وفلفل سیاه

 

کره با ترخون:

2قاشق چای خوری ترخون خرد شده را به کره موسیر دار اضافه می کنیم.

 

 

کره با شوید:

2قاشق چای خوری شوید را به کره موسیردار اضافه می کنیم.

این کره را با ماهی سالمون کباب شده میل نموده و طعمی مطبوع را تجربه کنید.

 

 

کره با زیتون سیاه وسالویا:

سالویا برگ مریم گلی می باشد که دارای عطروطعم بینظیری می باشد.

125گرم کره

2قاشق چای خوری سالویای خرد شده

2قاشق غذاخوری زیتون سیاه خرد شده

2عددسیر خردشده

 

 

کره با گوجه فرنگی خشک وریحان :

4عددسیر

125گرم کره

6عدد گوجه فرنگی خشک

3قاشق غذاخوری ریحان خردشده

نمک وفلفل سیاه

 

مطالب مرتبط :

خوشمزه ترین غذاهای دنیا راز سیب زمینی های سرخ کرده محبوب ترین غذاهای فرانسوی پرطرفدارترین خوراکی ها در دنیا
خوشمزه ترین غذاهای دنیا راز سیب زمینی های سرخ کرده محبوب ترین غذاهای فرانسوی پرطرفدارترین خوراکی ها در دنیا

 

 تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

×