ورود به فروشگاه اینترنتی
راه اندازی فست فود
۰۹آبان

راه اندازی فست فود

تکنیک های توسعه

تجهیزات لازم جهت سرخ کردن سیب مینی، قارچ سوخاری، استریپس، پیاز سوخاری


راه اندازی فست فود

خط سرخ کردنی

 جهت راه اندازی فست فود ابتدا باید خط یا خطوط پخت مورد نظر خود را انتخاب کنید.  یکی از خط های راه اندازی فست فود خط سرخ کردنی می باشد.

تجهیزات سرخ کردنی عبارت است از: 

    1. سرخ کن فرای مستر2 مخزنه (Frymaster-2 vat & 3 vat)

سرخ کن فرای مستر ساخت کشور آمریکا است. مدل دو مخزنه ی سرخ کن فرای مستر قابلیت استفاده ی 4 سبد و سرخ کن سه مخزنه ی فرای مستر با قابلیت جاگذاری 6 سبد جهت سرخ کردن سیب زمینی، قارچ، پیاز سوخاری و ... با بهترین کیفیت مورد استفاده قرار میگیرد. سرعت، امنیت و کاربری آسان از مزایای سرخ کن های فرای مستر می باشد.

راه اندازی فست فود

    2. سرخ کن تک مخزن دین (Dean)

سرخ کن تک مخزنه دین قابلیت جاگذاری 2 سبد در یک مخزن در 2 مدل معمولی و مدل پیشرفته با برد دیجیتالی موجود می باشد. سرخ کن دین ساخت کارخانه فرای مستر آمریکاست.

شرکت تک آشپزخانه وارد کننده ی مستقیم محصولات فرای مستر و دین می باشد.

 راه اندازی فست فود

     3. فیلتر فرای مستر

فیلتر پرتابل فرای مستر جهت فیلتر کردن روغن دستگاه های سرخ کن مورد استفاده قرار می گیرد و با ظرفیت 27 لیتری خود امکان تخلیه کل روغن دستگاه و فیلتر آن را داراست.سپس روغن تصفیه شده با کیفیت عالی به دستگاه بازگردانده می شود. تصفیه روغن فرای مستر ساخت کشور آمریکا است.

 راه اندازی فست فود

 

تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

مطالب مرتبط :

خط پخت پیتزا خط پخت کنتاکی خط پخت همبرگر ویژگی های یک رستوران خوب
خط پخت پیتزا خط پخت کنتاکی خط  پخت همبرگر ویژگی های یک رستوران خوب

 

 

 

×