ورود به فروشگاه اینترنتی
راه اندازی فست فود
۰۶آبان

راه اندازی فست فود

تکنیک های توسعه

دستگاه های لازم جهت خط پخت همبرگر


راه اندازی فست فود

خط پخت همبرگر

 

 جهت راه اندازی فست فود ابتدا باید خط یا خطوط پخت مورد نظر خود را انتخاب کنید.  یکی از خط های راه اندازی فست فود خط پخت برگر می باشد.

تجهیزات پخت برگر عبارت است از: 

 

     1 .دستگاه اتوماتیک پخت برگر نیکو (Nieco JF63BG)

دستگاه اتومات پخت برگر نیکو با ظرفیت پخت 400 برگر در ساعت جدیدترین محصول کارخانه ی نیکو Nieco می باشد که در راه اندازی فست فود و برگرشاپ ها بسیار محبوب است. دستگاه اتومات پخت برگر نیکو ساخت کشور آمریکا بوده و ظرفیت بالا، عدم نیاز به تعویض مشعل، کاربری آسان و طعم و مزه ی بسیار عالی از مزایای دستگاه اتومات پخت برگر نیکو است. شرکت کیچن تک وارد کننده ی مسقیم دستگاه اتومات نیکو است.

راه اندازی فست فود

     2 .دستگاه هلدینگ برگر پرینس کستل (Prince Castle) یا گرمخانه برگر

دستگاه هلدینگ برگر پرینس کستل جهت دپو نمودن همبرگر پس از پخت مورد استفاده قرار می گیرد و در فست فود هایی که فروش بالایی دارند در کنار دستگاه اتومات برگر Nieco استفاده می شود.

شرکت تک آشپزخانه وارد کننده ی مستقیم دستگاههای مختلف پرینس کستل در ایران می باشد.

 راه اندازی فست فود
    3. تستر نان پرینس کستل (Toaster)

تستر نان پرینس کستل جهت تست نمودن نان های برگر و طعم دار کردن نان با کره استفاده می شود. یکی از لزومات ارائه برگر تست کردن نان توسط تستر نان پرینس کستل است.

 راه اندازی فست فود
     4 .تاپینگ (Topping)

جهت اضافه نمودن دیگر مخلفات به برگر از میز هایی به نام تاپینگ استفاده می شود که شامل چند بن ماری جهت قرار دادن کاهو، خیار، گوجه و فلفل به برگر است. شرکت کیچن تک واردکننده ی تاپینگ های AKE (ساخت کشور ترکیه)، تاپینگ های RWA (ساخت کشور چین، تحت لیسانس اسپانیا) در ابعاد مختلف می باشد.

جهت بازدید انواع تاپینگ به قسمت محصولات سایت مراجعه فرمایید.

 راه اندازی فست فود

    5 .شوت برگر هتکو Hatco Burger Chute

بعد از آماده سازی و پخت برگر همبرگر ها را در شوت برگر قرار می دهند تا به مشتری ارائه شود. شوت برگرهتکو مانند دیسپلی مرغ هنی پنی معمولاً پشت کانتر قرار میگیرد.

 راه اندازی فست فود

 

 

تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

مطالب مرتبط :

خط پخت پیتزا خط پخت کنتاکی خط سرخ کردنی ویژگی های یک رستوران خوب
خط پخت پیتزا خط پخت کنتاکی خط سرخ کردنی ویژگی های یک رستوران خوب

 

 

×