KitchenTech
تهران، قیطریه
بعد از کباب کردن مرغ یا گوشت یکی از رایج ترین راه ها استفاده ازکره می باشد که در اشپزی مدرن ،کره ها را طعم دار می کنند که علاوه بر طعم متفاوت زیبایی بصری نیز دارند.
در زیر روش تهیه ابتدا توضیح داده می شود که برای کلیه طعم ها یکسان است ودر انتها مواد لازم جهت طعم های مختلف ارائه می گردد.
روش تهیه طعم دار کردن کره:
برای طعم دار کردن کره ابتدا کره را دردمای اتاق قرار داده تاکمی نرم شود.سپس مواد مورد نیاز را به ان اضافه کرده ،خوب هم زده ودرانتها در یک ورق فویل ریخته وبه صورت گرد فویل را می پیچیم ودر فریزر قرار میدهیم ودر مواقع لزوم از ان بریده وروی غذای مورد نیاز قرار می دهیم.
کره موسیردار:
125گرم کره
1قاسق چای خوری اب لیمو
2عدد موسیر
نمک وفلفل سیاه
کره با ترخون:
2قاشق چای خوری ترخون خرد شده را به کره موسیر دار اضافه می کنیم.
کره با شوید:
2قاشق چای خوری شوید را به کره موسیردار اضافه می کنیم.
این کره را با ماهی سالمون کباب شده میل نموده و طعمی مطبوع را تجربه کنید.
کره با زیتون سیاه وسالویا:
سالویا برگ مریم گلی می باشد که دارای عطروطعم بینظیری می باشد.
125گرم کره
2قاشق چای خوری سالویای خرد شده
2قاشق غذاخوری زیتون سیاه خرد شده
2عددسیر خردشده
کره با گوجه فرنگی خشک وریحان :
4عددسیر
125گرم کره
6عدد گوجه فرنگی خشک
3قاشق غذاخوری ریحان خردشده
نمک وفلفل سیاه
مطالب مرتبط :
خوشمزه ترین غذاهای دنیا | راز سیب زمینی های سرخ کرده | محبوب ترین غذاهای فرانسوی | پرطرفدارترین خوراکی ها در دنیا |
تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.