KitchenTech
تهران، قیطریه
کراکت سیب زمینی جزو غذاهای فرانسوی میباشد که در رده ی غذاهای فوری قرار میگیرد و در مدت زمان 30 دقیقه پخته می شود.
مواد لازم کراکت سیب زمینی
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
سیب زمینی متوسط : چهار عدد
تخم مرغ : دو عدد
پنیر پیتزا : 200 گرم
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غداخوری
پیاز : یک عدد
آرد سفید : به مقدار لازم
پودر سیر : به مقدار دلخواه
پودر پیاز : به میزان دلخواه
نمک : به میزان لازم
فلفل قرمز : به میزان لازم
پودرسوخاری : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
طرز تهیه کراکت سیب زمینی
پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم ، سپس گوشت را به همراه نمک ، فلفل قرمز و رب به آن اضافه کرده و تفت میدهیم .
سیب زمینی را آبپز کرده و رنده میکنیم ، سپس یک عدد از تخم مرغ را به همراه نمک و ادویه دلخواه به آن اضافه کرده ورز میدهیم تا خمیری شود ، سپس آن را به مدت حدودا 10 الی 15 دقیقه درون یخچال قرار میدهیم .
خمیر سیب زمینی را از درون یخچال خارج کرده آن را چانه میزنیم و سپس مقداری از آن را برداشته در کف دست پهن میکنیم و داخل آن را با مواد گوشتی و مقداری پنیر پر میکنیم .
خمیر را از اطراف جمع کرده تا به شکل استوانه درآید ، سپس آن را درون آرد سفید ، تخم مرغ و بعد پودر سوخاری می غلتانیم و بعد درون روغن سرخ میکنیم . مابقی کراکت ها را نیز به همین ترتیب آماده میکنیم .
مطالب مرتبط :
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
بهترین رستوران های جهان | عجیب ترین رستوران ها | قدیمی ترین رستوران جهان | خطرناک ترین رستوران های دنیا |