ورود به فروشگاه اینترنتی
روغن زیتون مخصوص سرخ کردن نیست
۲۸آذر

روغن زیتون مخصوص سرخ کردن نیست

اخبار

سالم ترین روش برای پخت غذا، روش بخارپز کردن است. در صورتی که ناچار هستید غذای خود را سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.


اگر قصد دارید روغنی را که یک بار برای سرخ کردن از آن استفاده کرده اید، دوباره مورد استفاده قرار دهید، باید هنگام خرید، در انتخاب نوع روغن دقت کنید.

بررسی ها نشان می دهند، متاسفانه مشاهده می‌شود افراد بسیاری برای سرخ کردن مواد غذایی بویژه موادی که جذب روغن بالایی دارند، از جمله بادمجان و کدو از روغن زیتون استفاده می‌کنند. این در حالی است که این روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه‌ای از دود می‌رسد که ساختار روغن به هم ریخته، ترکیبات جدیدی که برای سلامت بدن خطر داشته، سرطان زا و سمی هستند را تشکیل می‌دهد.

روغن زیتون جزو روغن هایی است که نباید از آن هنگام سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد زیرا باعث تولید مواد سمی و خطرناک می شود و ساختار ماده غذایی را به هم می زند از این رو بهتر است از روغن ذرت استفاده کرد و همچنین بهتر است روغن زیتون را در تماس با نور و گرما قرار نداد.

 

 

مطالب مرتبط :

تنها راه گرفتن تلخی زیتون کدام روغن برای کدام شیوه طبخ نکاتی در ارتباط با خرید روغن زیتون نکاتی در ارتباط با خرید سرکه بالزامیک
تنها راه گرفتن تلخی زیتون کدام روغن برای کدام شیوه طبخ نکاتی در ارتباط با خرید روغن زیتون نکاتی در ارتباط با خرید سرکه بالزامیک

 

 

×