KitchenTech
تهران، قیطریه
طرز تهیه حلقه پیاز سوخاری به روش رستوران ها
پیاز 5 عدد
تخم مرغ 3 عدد
شیر ا لیوان
نمک 2 قاشق چایخوری
پودر سیر 2 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
آرد به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
زعفران 2 قاشق غذا خوری
فلفل به میزان لازم
بیکینگ پودر به میزان لازم
کره به میزان لازم
ابتدا پیاز را پوست کنده و آن را به صورت حلقه ای ضخیم برش دهید و بعد آن را داخل آب خیلی سر قرار دهید.در ظرفی مناسب شیر،دارچین،زعفران آبکرده،نمک و پودر سیر را مخلوط کرده و تخم مرغها را به آن اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید. آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و 2بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید طوری که غلظت آن مثل ماست شود.پیاز ها را از آب خارج کرده و داخل آبکش بریزید تا آب آنها کاملا کشیده شود.
داخل تابه کره ریخته و اجازه دهید داغ شود.هر یک حلقه پیاز را داخل مخلوط فرو کرده و خوب آن را آغشته کنید و بعد آن را داخل آرد سوخاری بغلتانید و به سرعت داخل کره سرخ کنید تا طلایی شود.
پس از اینکه طلایی شد خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج شود سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.
نکات
1) بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید یا 2قاشق غذاخوری خامه به شیر اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
2) در صورت تمایل پیاز را بدون غلتاندن در آرد سوخاری سرخ کنید.
3) میتوانید دارچین را حذف کرده و به جای آن از پودر موسیر استفاده کنید.
4) در صورت تمایل مقداری جعفری خرد شده هم به خمیر اضافه کنید.
5) بهتر است این چیپس را با سس قرمز تند سرو کنید.
مطالب مرتبط :
معروف ترین سالاد یونانی | فیله مرغ - سیب زمینی کریپسی | گراتن سیب زمینی و قارچ | پاستیتسیو خوراکی اصالتا یونانی |