KitchenTech
تهران، قیطریه
استفاده مجدد از روغن سرخ کردنی اکیدا توصیه نمی شود اما با رعایت نکات زیر می توانید برای مدت کوتاهی از این روغن استفاده کنید.
برای بررسی اینكه آیا روغن مانده در ماهیتابه هنوز قابل استفاده است یا نه، یك تكه نان سفید داخل روغن بیندازید، اگر نان، ذرات تیره رنگی را در اطراف خود ایجاد کند مشخص می شود روغن قابل مصرف مجدد نیست، و در غیر اینصورت هنوز قابل استفاده است.
هنگام استفاده ی مجدد از روغن قابل استفاده، برای رفع بوی غذای قبلی در روغن، می توانید 10 تا 12 شاخه جعفری درون روغن سرخ کنید یا آنكه چند تكه سیب زمینی خام را به مدت 15 دقیقه درون روغن ماهیتابه بیندازید تا بو را به خود جذب کند.
همچنین فیلتر روغن فرای مستر وسیله خوبی برای تصفیه روغن به خصوص در صنعت فست فود و تجهیزات فست فود می باشد.