KitchenTech
تهران، قیطریه
سرکه بالزامیک از نوعی انگور سفید به نام Trebbiano که در منطقه شمال ایتالیا وجود دارد تهیه می شود. این نوع انگور دارای قند بالا است و از آب تخمیر نشده خود برای تبدیل شدن به سرکه استفاده می کند. سرکه بالزامیک سه ساله یا بیشتر دارای شهد غلیظ، طعم و عطر شیرین و قوی و گاه تلخ است.
Tradizionale
اگر عبارت بالا روی سرکه بالزامیک نوشته شده بود،سرکه بالزامیک اصل بوده و12سال در سرداب نگهداری شده است که قیمت بسیار بالایی نیز دارد.
Condiment balsamicoیاsalsa di mosto cotto
سرکه بالزامیک بوده اما در خارج از شهرمودنا تولید شده واستانداردهای مودنا را دارد و زمان نگهداری در سرداب حداکثر 1سال می باشد.
Aceto balsamico di Modena
تعدادی از خصوصیات بالزامیک را دارد ودر مدت کم با افزودنی های شیمیایی تولید شده و حاوی آب انگور وسرکه قرمز معمولی نیز هست.
مطالب مرتبط :
تنها راه گرفتن تلخی زیتون | طعم دار کردن سرکه | نکاتی در ارتباط با خرید روغن زیتون | روغن زیتون مخصوص سرخ کردن نیست |
تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.