ورود به فروشگاه اینترنتی
راه اندازی فست فود
۰۶آبان

راه اندازی فست فود

تکنیک های توسعه

دستگاه های لازم جهت خط آماده سازی و پخت پیتزا


راه اندازی فست فود

خط آماده سازی و پخت پیتزا

 جهت راه اندازی فست فود ابتدا باید خط یا خطوط پخت مورد نظر خود را انتخاب کنید.  یکی از خط های راه اندازی فست فود خط پخت پیتزا می باشد.

تجهیزات پخت پیتزا عبارت است از: 

 

  1. میکسر خمیر یا خمیرگیر IGF

جهت درست کردن خمیر پیتزا از میکسر خمیر استفاده می شود. میکسر IGF در دو مدل 50 لیتری و 33 لیتری عرضه می گردد. میکسر IGF ساخت کشور ایتالیا است.

راه اندازی فست فود

 

  1. رولر یا خمیر پهن کن IGF

جهت پهن کردن خمیر پیتزا از رولر IGF استفاده می شود. خمیر پهن کن IGF  در 2 مدل تک غلتک و دو غلتک موجود می باشد.

 راه اندازی فست فود
 

 

  1. تاپینگ پیتزا (Topping)

جهت اضافه نمودن مخلفات مختلف روی پیتزا از یخچال هایی به نام تاپینگ استفاده می کنند که شامل چندین بن ماری جهت اصطلاحاً تاپ کردن پیتزا با مواد مختلف است. پس از این مرحله پیتزا آماده ی پخت می باشد.

جهت بازدید انواع تاپینگ های شرکت تک آشپزخانه به قسمت محصولات سایت مراجعه فرمایید.

 راه اندازی فست فود
 

 

  1. فر پیتزا ریلی لینکلن (Lincoln)

شرکت کیچن تک وارد کننده ی مستقیم فرهای ریلی لینکلن در مدل های مختلف می باشد. فر پیتزا ریلی لینکلن ساخت کشور آمریکا است. این فرها در دو مدل 1154 و 1456 موجود می باشد. فر پیتزا لینکلن قابلیت قرار دادن 3 فر بر روی یکدیگر را دارا است و جهت پخت انواع پیتزاهای ایتالیایی و آمریکایی از این دستگاه استفاده می شود.

 راه اندازی فست فود

  

 

 تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

 

مطالب مرتبط :

خط پخت کنتاکی خط پخت همبرگر خط سرخ کردنی ویژگی های یک رستوران خوب
خط پخت کنتاکی خط پخت همبرگر خط سرخ کردنی ویژگی های یک رستوران خوب

 

 

×