KitchenTech
تهران، قیطریه
دستگاه های لازم جهت خط تولید و پخت مرغ کنتاکی
جهت راه اندازی فست فود ابتدا باید خط یا خطوط پخت مورد نظر خود را انتخاب کنید. یکی از خط های راه اندازی فست فود خط پخت مرغ می باشد.
تجهیزات مرغ کنتاکی عبارت است از:
دستگاه کاتر مرغ جهت برش دادن مرغ در قطعات مختلف استفاده می شود. یکی از بهترین کاترهای مرغ کاتر مرغ بایرو (Biro) می باشد که محصول کشور آمریکا است. شرکت کیچن تک وارد کننده ی مستقیم دستگاه کاتر مرغ می باشد. دستگاه کاتر مرغ از مهم ترین تجهیزات مرغ کنتاکی می باشد. |
|
دستگاه مرینیتور جهت طعم و مزه دادن به مرغ ها استفاده می شود و همانطور که از نامش پیدا ست دستگاه مرینیتور جهت مرینیت کردن یا سس زدن مرغ مورد استفاده قرار می گیرد، شرکت کیچن تک واردکننده ی مستقیم دستگاه مرینیتور ساخت کشور آمریکاست. دستگاه مرینیتور یکی از تجهیزات کاربردری در تجهیزات مرغ کنتاکی می باشد. |
|
پس از مزه دار کردن مرغ ها نوبت پودر سوخاری است. دستگاه بردینگ جهت اضافه نمودن آرد سوخاری به مرغ ها مورد استفاده قرار می گیرد. میزهای بردینگ در دو مدل سینگل (تک لگنه) و دبل (دو لگنه) موجود می باشد. موتور این میزها برند Ayr King ساخت کشور آمریکا است. شرکت ما واردکننده ی موتور بردینگ Ayr King می باشد. دستگاه بردینگ بسیار کاربردی در تجهیزات مرغ کنتاکی می باشد. |
|
اولین دستگاه تحت فشار پخت مرغ دستگاه سوخاری هنی پنی می باشد. این دستگاه جهت سرخ کردن مرغ ها مورد استفاده قرار می گیرد. دستگاه هنی پنی ساخت کشور آمریکا است و در مدل های مختلف 4 هد PFG600/8000 و 8 هد یا Open fryer در بازار ارائه میگردد. دستگاه هنی پنی در 2 مدل گازی و برقی تولید می گردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به قسمت محصولات سایت مراجعه فرمایید. این دستگاه بسیار کاربردی در تجهیزات مرغ کنتاکی می باسد. |
|
پس از سرخ کردن مرغ ها جهت گرم نگه داشتن مرغ میتوان از گرمخانه مرغ یا هلدینگ هنی پنی استفاده کرد. این گرمخانه در دو مدل 5 سینی (HC903) و 10 سینی (HC900) تولید می شود. این محصول ساخت کشور آمریکا است. شرکت کیچن تک وارد کننده ی مستقیم برند هنی پنی , تجهیزات مرغ کنتاکی در ایران می باشد. |
|
پس از سرخ کردن مرغ و گرم نگه داشتن جهت فروش باید مرغ ها در دیسپلی مرغ هنی پنی که معمولاً در پشت کانتر قرار می گیرد چیده شوند. دیسپلی مرغ هنی پنی ساخت کشور آمریکا است. شرکت تک آشپزخانه وارد کننده ی مستقیم این دستگاه در مدل HCW5 می باشد. دیسپلی مرغ HCW5 دارای 2 طبقه و شامل 5 عدد سینی است. از تجهیزات مرغ کنتاکی می توان دیسپلی مرغ هنی پنی را نام برد. |
|
تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.
مطالب مرتبط :
خط پخت پیتزا | خط پخت همبرگر | خط سرخ کردنی | ویژگی های یک رستوران خوب |