KitchenTech
تهران، قیطریه
سبک مرینید ژاپنی برای ماهی،ماکیان وگوشت قرمز می باشد و این مقدار برای 1کیلو گرم کافیست.
موادلازم:
4قاشق غذاخوری سس سویا
4قاشق غذاخوری روغن کنجد
4قاشق غذاخوری سرکه برنج
2قاشق غذاخوری شکر(قهوه ای بهتراست)
2عدد شاخه پیازچه
2عدد سیر خردشده
1قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده
مواد را با هم در یک کاسه مخلوط کرده سپس گوشت را به ان اضافه کرده ودر یخچال به مدت نصف روز قرار می دهیم.
تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.