KitchenTech
تهران، قیطریه
این سالاد فرانسوی یکی از سالادهای کلاسیک در فرانسه است که تخم مرغ آن باید نرم باشد و به مدت یک هفته می توان در یخچال نگهداری کرد.
روغن کانولا : یک پیمانه
سرکه سفید: یک چهارم پیمانه
سرکه سیب: یک چهارم پیمانه
سس خردل: ۲قاشق چای خوری
سیر رنده شده: یک حبه بزرگ
پودر خردل: یک چهارم قاشق چای خوری
نمک و فلفل و پوست لیمو: به اندازه کافی
سیب زمینی ریز: ۵۰۰ گرم
لوبیا سبز: ۱۱۲ گرمکره نرم شده: ۳ قاشق غذاخوری
کنسرو ماهی در روغن زیتون: ۳ قوطی
تخم مرغ آب پز شده: ۴ عدد
کاهو: به مقدار لازم
زیتون به مقدار لازم (دلخواه)
گوجه فرنگی: ۳ عدد
تمامی مواد سس را با هم ترکیب و در غذاساز مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.
برای تهیه سالاد، سیب زمینی ها را در آب نمک آب پز کنید.
لوبیا را نیز به مدت ۴ دقیقه در آب بجوشانید.
سیب زمینی را برش بزنید و در ۲ قاشق غذاخوری کره، نمک و فلفل تفت دهید.
با باقی مانده کره، لوبیا سبز را تفت دهید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
تخم مرغ و گوجه فرنگی ها را برش بزنید.
سسی را که تهیه کرده اید، به میزان کافی به کنسرو ماهی اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل هم اضافه کنید.
کاهو را روی ظرف پهن کنید و تمامی مواد را به سلیقه خود بچینید و با سس سرو کنید.
مطالب مرتبط :
معروف ترین سالاد یونانی | سالاد سزار به سبک ایتالیایی | بروسکتا | پاستیتسیو خوراکی اصالتا یونانی |