KitchenTech
تهران، قیطریه
سوپ غذایی است که بخش عمده آن را مایعات تشکیل می دهد. اغلب از مواد جامد همچون سبزیجات و انواع گوشت در تهیه سوپ استفاده میکنند.
تهیه سوپ به زمانی مربوط میشود که انسانها حدود 5000 سال قبل از میلاد مسیح، قادر به ساخت ظروف سفالی شدند. آنها با استفاده از این ظروف میتوانستند مایعات را روی آتش بدون این که ظرف سفالی ترک برداشته و یا بشکند، قرار دهند.
اولین مکتب آشپزی دنیا روز اول مارچ 1784 میلادی در لندن کار خود را آغاز کرد. هر ملتی سوپ دلخواه خود را دارد روسها سوپ برش، فرانسوی ها سوپ پیاز؛ نارویها سوپ نخود یا عدس و پولندیها سوپ کلم. اولین کتاب اشپزی در چین نوشته شده و دستور تهیه چند سوپ را درج کرده مثلاً سوپ تخم کبوتر.
در برخی منابع آمده است؛ سوپ برای اولین بار در سومین هزاره قبل از میلاد مسیح در مصر به دست بردهای به نام منس پخته شد. او مرغی را از آشپزخانه فرعون دزدیده و آنرا جوشاند ولی قبل از این که بتواند آن را بخورد، او را دستگیر کرده و با آن سوپ نزد فرعون بردند.
مسلماً اگر بوی اشتها آور سوپ به مشام فرعون نرسیده و از آن نچشیده بود برده بیچاره محکوم به مرگ می شد . اما فرعون چنان از آن سوپ خوشش آمد که برده را به عنوان آشپز خود برگزید.
رازهای یک سوپ خوشمزه
مطالب مرتبط :
رازهایی درباره لازانیا | رازهای خوشمزه شدن سالاد | راز سیب زمینی های سرخ کرده | رازهای خوشمزه شدن گوشت |