KitchenTech
تهران، قیطریه
انتخاب روغن مناسب
چند عامل مهم در هنگام انتخاب روغن مناسب وجود دارد:
هزینه
خرید روغن پر هزینه است پس هنگام تخمین هزینه های عملیاتی سرخ کن هزینه روغن را در نظر داشته باشید.
عطر و طعم
روغن های مختلف طعم و مزه ی متفاوتی دارند که می توانند به طور قابل توجهی مزه ی غذا را تغییر دهند.
نقطه دود
روغن سرخ کردنی معمولا در دمای بالا می سوزد و یا دود می کند، پس روغنی را انتخاب کنید که این ویژگی را داشته و برای سرخ کردن مناسب باشد.
اثرات بهداشتی
آگاهی از دستورات مصرف همیشه بیشترین اهمیت را دارد. چربی های غیر اشباع را در نظر بگیرید (اشباع و اشباع نشده)
از هر سرخ کنی که استفاده می کنید حتما یک فیلتر روغن در نظر بگیرید تا غذایی با طعم بهتر درست کنید و بیشترین استفاده را از عمر مفید روغنتان بکنید. به ویژه فیلترهایی که ذرات غذا، رسوب و دیگر آلاینده ها را جذب می کند.
مزایای فیلتر روغن
اطمینان از ثابت ماندن طعم غذا
کاهش ذرات غذای مانده در روغن
به حداکثر رساندن طول عمر روغن
کاهش هزینه های روغن
مطالب مرتبط :
ویژگی های یک رستوران خوب | از بین بردن بوی بد ماکروفر | مشخصات هوای تازه | چربی گیر |
تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.