KitchenTech
تهران، قیطریه
گوشت قرمز و مرغ باید پیش از سرو، طعم مناسبی پیدا کنند. از آنجاکه گوشت در خوراک و خورش ها، در قابلمهای حاوی استاک، ادویه مناسب و سایر مواد غذایی میپزد، به مقدار کافی مزه دار میشود، اما برای کباب کردن گوشت روی گریل یا باربیکیو، حتماً باید آن را پیش از پخت در مواد موردنظر، نرم و مزه دار کنید.
مرینیت ماسالا
یک مرینید کاملا هندی جهت طعم دارکردن مرغ استفاده می شودوبرای 1کیلومرغ کافیست.
موادلازم:
2عددسیر خرد شده
1قاشق چای خوری زنجبیل تازه خرد شده
2قاشق غذاخوری ماست
4/1قاشق چای خوری فلفل قرمز
2قاشق چای خوری زیره سبز اسیاب شده
1قاشق چای خوری ادویه تندوری
2قاشق چای خوری گشنیز خرد شده
کمی زردچوبه
کلیه مواد را باهم مخلوط کرده وتکه های مرغ را به ان اضافه کرده و3ساعت زمان مرینید به آن می دهیم.
مرینیت تند جهت مرغ:
مواد لازم:
سیر 5عدد
4شاخه پیازچه
4قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
2عدد لیموترش(پوست ان نیز رنده شود)
2عدد فلفل هالوپینا
90میلی لیتر سس سویا
نصف قاشق غذاخوری زردچوبه
3قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
100گرم بادام زمینی
کلیه مواد را کاملا خرد کرده ومرغ ها را در ان قرار می دهیم.در دمای اتاق 3ساعت ودر یخچال 24 ساعت بعد مرغها اماده پخت می باشند.
مطالب مرتبط :
اسپاگتی فصل | مرینیت تریاکی | بلنچ کردن قارچ | چیکن میلانز |
تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.