KitchenTech
تهران، قیطریه
اسپاگتی نوعی پاستای استوانه ای نازک و کشیده با ریشه ایتالیایی و سیسیلی است و به عنوان یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی شمرده می شود که غالباً از سمولینا یا آرد معمولی و آب تهیه می شود. اسپاگتی خشک ایتالیایی از آرد نوعی گندم سفت به نام Durum ساخته می شود ولی ممکن است در کشورهای دیگر از آردهای دیگر نیز تهیه گردد. گاهی در اصطلاح رایج ایرانیان به همه نوع پاستای غیرورقهای از جمله اسپاگتی، ماکارونی گفته میشود. با این وجود در جنوب ایتالیا و شهر ناپل به همه نوع پاستا "spaghetti e la pasta in generale" ماکارونی هم گفته میشود.
اسپاگتی فصل:
مواد لازم:
گوجه فرنگی 1کیلو
روغن زیتون 200گرم
کاپریس 200گرم
سیر 30گرم
زیتون اسلایس سبز 200گرم
نمک 5گرم
فلفل سیاه 5گرم
طرزتهیه:
ابتدا گوجه هارا نگینی خردکرده وسیرها را ساطوری میکنیم.سپس همه مواد را دریک کاسه ریخته وهم می زنیم واجازه می دهیم چند ساعت در یخچال بماند تا طعم بگیرد.
سپس با اسپاگتی مخلوطکرده وبه دو صورت سرد یا گرم قابل سرو می باشد.
میتوان ریحان وکمی سرکه بالزامیک نیز به این مخلوط اضافه کرد.
تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.