KitchenTech
تهران، قیطریه
پاستیتسیو خوراکی اصالتاً یونانی است که به عنوان یک وعده غذایی غنی، سنگین و چرب و چیلی مناسب ذائقه ایرانی! و ناهاری دلچسب است. پیشنهاد میشود برای اینکه غذایی رژیمیتر داشته باشید به جای گوشت قرمز، از مرغ، بوقلمون یا شترمرغ در طبخ آن استفاده کنید تا بعد از صرف غذا بتوانید حرکت کنید!
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
روش تهیه :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. گوشت چرخکرده و پیاز را در یک تابه نسوز بدون روغن روی شعله متوسط تفت دهید. دائم آن را هم بزنید تا پیاز نرم شده و گوشت قهوهای کمرنگ شود.
رب گوجهفرنگی، دارچین و آب مرغ را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید. در تابه بسته و ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید.
پاستا را در یک قابلمه آب جوشان و نمک ۱۲-۱۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شود، اما کامل نپزید.
در یک ظرف نسوز مناسب که چرب شده است پاستا و مایه گوشت را به ترتیب لایه لایه بچینید.
کره را در یک قابلمه آب کنید، آرد را ۳۰ ثانیه در آن تفت داده و خامه را اضافه کنید. هنگامی که سس گرم شد و مواد کاملاً و یکدست با هم مخلوط شدند نمک و فلفل زده و از روی شعله بردارید.
چند قاشق از سس را روی مایه گوشت و پاستا ریخته و گوجهفرنگیهای حلقهحلقه را روی آن بچینید. باقی سس را روی گوجهفرنگی ریخته و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود سپس با سالاد سرو کنید.
نکات:
۱- میتوانید برای تهیه سس به جای خامه از ۲۰۰ میلیلیتر شیر استفاده کنید اما سس را بیشتر حرارت دهید تا غلیظ شود.
۲ – میتوانید مقداری آرد سوخاری روی سس بپاشید تا روی آن خوشرنگتر شود.
مطالب مرتبط :
گراتن سیب زمینی و قارچ | عجیب ترین رستوران ها | رازهایی درباره لازانیا | خطرناک ترین رستوران های دنیا |