KitchenTech
تهران، قیطریه
مواد لازم
سیب زمینی ۳ عدد
قارچ ۱۵۰ گرم
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
سیر ۱ حبه
پنیر موزارلا ۵۰ تا ۷۰ گرم
نمک و فلفل و آویشن و کره به میزان لازم
طرز تهیه
سیب زمینی ها رو ورقه ورقه کنید و اجازه بدید تا با کمی آب بپزن و آبپز بشن, ولی مراقب باشید که سیب زمینی ها له نشن! حالا اونا رو آبکش کنید.
سیر رو تفت بدید, بعد قارچ ورقه شده رو به اون اضافه کنید و قارچ رو به تفت بدید.
در یک قابلمه میزان شیر رو بریزید و سیب زمینی و قارچها رو به اون اضافه کنید, کمی نمک و فلفل و آویشن بپاشید و اجازه بدید تا مواد شما یکی دو جوش بزنه و بعد حرارت رو خاموش کنید.
حالا مواد رو در یک ظرف نسوز بریزید و برای ۳۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۵ سانتی گراد بذارید تا شیر تبخیر بشه و گراتن پخته بشه! بعد از این مدت از فر بیرون بیارید و پنیر رو روی گراتن بریزید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگه هم توی فر بذارید تا پنیر آب بشه!
بعد از فر خارج کرده و سرو کنید.
نکات
مطالب مرتبط :
بروسکتا | رازهایی درباره لازانیا | برگر سالمون | خطرناک ترین رستوران های دنیا |