چگونه بهترین محل را برای رستوران انتخاب نماییم
رستورانهای زنجیره ای بزرگ در آمریکا فهرستی از اطلاعات مهم جهت ارزیابی مکان رستوران تهیه کرده اند تا تمامی موارد ضروری در نظر گرفته شوند، خلاصه ی نکاتی که تجربه نشان داده است به نحوه ی عملکرد آنها کمک می کنند.همه اطلاعاتی که در ادامه آورده شده اند ممکن است برای یک محل در نظر گرفته نشوند، اما این لیست توجهات را به مواردی که ممکن است نادیده گرفته شوند جلب میکند.
از این فهرست بیشتر جهت ارزیابی یک محل بالقوه استفاد می شود.
- ابعاد و مساحت کل زمین،
- طول بر نما،
- فاصله و مسیر از نزدیکترین خیابانهای اصلی،
- میانگین عبور و مرور در طی ۲۴ ساعت از خیابان های روبروی رستوران
- تعداد خطوط رفت و آمدی که از نزدیکی آن محل عبور می کنند، عرض آنها و مسیرهای جدا کننده ی هریک،
- محدودیت های ترافیکی که بر روی محل تاثیر گذارند،
- محدودیت سرعت در خیابانهای مجاور (برخی از رستوران های زنجیره ای معین می کنند که سرعت مجاز در خیابان های اطراف محل رستوران از ۵۶ کیلومتر در ساعت بیشتر نباشد.)
- امکان پارک در طول خیابان،
- مشخصات پارکینگ: مانند اندازه محل های پارک، عرض راهروی بین پارکینگ ها و تعداد محلهای پارک
- بررسی موقعیت جغرافیایی زمین
- نوع خاک
- سیستم فاضلاب
- داکت مکش و دمش
- سازه موجود
- انرژی در دسترس منطقه (گاز طبیعی،گاز مایع،برق)
- کاربری ساختمان های مجاور
- محدودیتهای ساختمان
- بافت منطقه تا شعاع ۲ کیلومتر( اداری و صنعتی، منطقه توریستی، مرکز خرید،هتل و مهمانخانه، تئاترها،مدرسه ها،دانشگاه ها و بیمارستان ها )
- شاخصه های جمعیت و در آمد (میزان جمعیت تا شعاع دو کیلومتر،کسب و کار رایج مردم،درآمد سالیانه خانواده های آن محیط،بومی بودن افراد و متوسط قیمت خانه های منطقه)
- بررسی رستوران های رقیب تا شعاع ۲ کیلومتری (فست فود،کافه تریا،رستوران های خانوادگی،...)
- قیمت پیشنهادی ملک
تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.
گرد آوری:ایمان عباسی،مهشید ذوالفقاری
منبع:
The restaurant : from concept to operation / John R. Walker.—5th ed