KitchenTech
تهران، قیطریه
هر آشپزخانه ی رستوران و آشپزخانه صنعتی به عنوان یک مکان جداگانه به تجهیزاتی مطابق با شرایط خاص خود نیاز دارد. همیشه تجهیزاتی را انتخاب کنید که مخصوص آشپزخانه های صنعتی هستند، فرقی نمی کند که نو و یا دست دوم باشند.
در حالت کلی تجهیزات آشپزخانه صنعتی به دسته های زیر تقسیم می شوند:
شکل های مختلفی از طراحی رستوران | آشپزخانه صنعتی
میز کار آماده سازی در آشپزخانه صنعتی باید سطحی از جنس استیلس استیل داشته و مجهز به کابینتی برای قراردادن تجهیزات پخت و پز باشد. با قرار دادن میزها در چیدمان های مختلف کل پیکربندی آشپزخانه رستوران تغییر خواهد کرد.
چهار نوع پیکربندی برای آشپزخانه صنعتی وجود دارد.
|
|
|
|
|
|
|
شما برای راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی به طراحی دقیق نیاز دارید که در ابتدا لوله کشی ها مشخص شود، تهویه در نظر گرفته شود، هودها در جای مناسب قرار گیرند، نقشه الکتریکال طراحی شود و ...
جهت کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره، طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی خود با ما تماس بگیرید.
تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.