KitchenTech
تهران، قیطریه
شستشوی مواد غذایی قبل از پخت و مصرف آن ها الزامی می باشد اما کلم بروکلی با آب خالی تمیز نخواهد شد. در این مقاله به شما 3 روش شستشوی کلم بروکلی را آموزش می دهیم تا با خیال راحت آن را مصرف کنید.
1. شستشو با آب
کلم بروکلی را زیر آب بگیرید.
با دست و یا فرچه شستشوی سبزیجات همه جای کلم بروکلی را بشورید.
و در آخر روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا خشک شود.
2. شستشو با سرکه
5 تا 10 دقیقه کلم بروکلی را در سرک قرار دهید.
بعد از آن آب کشی کرده و روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا خشک شود.
3. شستشو با آب نمک
یک لیوان آب را با یک قاشق غذاخوری نمک مخلوط کرده
به مدت 5 تا 10 دقیقه در این محلول قرار دهید.
پس از آن آبکشی کرده و خشک کنید.
منبع: wikihow
مطالب مرتبط :
چیدمان میز غذا | موادی که نباید در یخچال نگهداری شود | موادی که نباید خام مصرف شود | آداب غذا خوردن در رستوران |
تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.