KitchenTech
تهران، قیطریه
پاستا (Pasta) یعنی خمیر. هر شکل و رنگ و اندازه ای باشد مهم نیست، اسمش پاستا است. در انگلیسی خمیر را Paste می نامند. اگر شما جزو آن دسته هستید که این نکته را می دانستید، بدانید که خیلی ها هنوز پاستا را "ماکارانی" می نامند.
پنه (Penne)
سوپر مارکت ها آن را به نام ماکارونی قلمی می شناسند. چون نوکش شبیه قلم نی است. اکثر رستوران ها این پاستا را با سس آلفردو سرو می کنند.پنه از واژه لاتین Penna به معنی قلم پر گرفته شده است. اگر در منویی واژه پنه ریگاته یا پنه ریگاتونی به چشمتان خورد، هول نکنید.همان پنه خودمان است.
فارفاله (Farfalle)
فارفاله یا همان پاستای پروانه ای، اصلا فارفاله ، با تشدید روی ل، به معنای پروانه است.
ماکارونی (Macaroni)
سوء تفاهم بزرگ آشپزی ایتالیایی در ایران! ما به اسپاگتی و اصولا هر نوع پاستا، ماکارونی می گوییم، اما ماکارونی در واقع نوعی پاستا است که به شکل لوله های کوتاه خمیده . توخالی 3-4 سانتی متری است و هیچ ربطی به تصورات غلط ما ندارد.
انواع پاستا
مطالب مرتبط :
پنه با سس آلفردو | پاستا محبوب ترین غذا در دنیا | سس آلفردو | سس پستو |