KitchenTech
تهران، قیطریه
در نظر گرفتن یک فضای مجزا جهت دفتر،اتاق شستشو و یا اتاق زباله به ابعاد و پیچیدگی عملکرد آشپزخانه رستوران بستگی دارد.این اقدامات معمولا در قسمت بارانداز و در صورت نبود فضای بارانداز در سایر فضاهای آشپزخانه انجام می گیرد.فضای دفتر مدیریت باید کوچک باشد (6/4 متر مربع)، فضای اتاق شتشو و زباله نیز باید محدود باشند (4/7-6/4 متر مربع) و تنها یک فضای کوچک در قسمت بار انداز می تواند به فضای استراحت کارکنان اختصاص یابد.
فضای تقریبی مورد نیاز (خالص) |
|||
تعداد صندلی ها |
مساحت دفتر مدیریت (متر مربع) |
مساحت اتاق شستشو(متر مربع) |
مساحت اتاق زباله(متر مربع) |
فست فود و یا کمتر از 50 |
- |
- |
5/75 |
100 - 50 |
- |
- |
5/75 |
175 - 100 |
7/43 |
7/43 |
7/43 |
250 - 175 |
9/29 |
7/43 |
7/43 |
500 -250 |
14/86 |
7/43 |
11/15 |
بیشتر از 500 |
22/30 |
11/15 |
11/15 |
جدول1- فضاهای مورد نیاز در قسمت بار انداز آشپزخانه صنعتی بر اساس ظرفیت سالن
تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.
گردآوری: مهشید ذوالفقاری