KitchenTech
تهران، قیطریه
پاستا یک غذای ایتالیایی است که تهیه آن فوت و فن خاص خودش را دارد. این غذا را می توان با سس ها و ترکیبات مختلفی درست کرد.
برای تهیه این غذا نکاتی را باید رعایت کرد که به شرح زیر می باشند.
1.خیلی ها برای این که پاستا به هم نچسبد ، به آب جوش روغن اضافه می کنند، اما تنها کاری که روغن میکند مانع شدن از کف کردن آب است و نقشی در نچسبیدن پاستا ندارد. برای نچسبیدن پاستا، باید آب در حال جوشیدن باشد و گاهی هنگام پخت پاستا را هم زد و بلافاصله پس از آب کشیدن با سسی که تهیه شده، مخلوط کرد.
2.در مرحله آبکشی روی پاستا آب گرفته نشود تا طعم آن باقی مانده و نشاسته هم کمک می کند تا سس جذب پاستا شود.
3.به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید.
مطالب مرتبط :
پنه با سس آلفردو | پاستا محبوب ترین غذا در دنیا | سس آلفردو | سس پستو |