در دنیای مدرن همواره ایده های نو، جذاب و کارآمد از اهمیت بالایی برخوردارند، به کار گیری این ایدهها در هر شغل میتواند باعث پویایی و موفقیت آن شود، صنعت غذا نیز از این قاعده مستثنی نیست به همین جهت در صنعت رستورانداری و فست فود همواره شاهد نوآوری بودهایم.
فودکورتها ثمره همین نوآوریها در نحوه ارائه خدمات به سلایق مختلف غذایی مشتریان بودهاند. فودکورت (Food Court) به مجموعههای غذایی اطلاق میشود که عموماً در مراکز خرید یا فروشگاههای زنجیرهای و برجها ایجاد میشوند و در آنها انواع رستورانها و فست فودها با تنوع غذایی در یک سالن عمومی و مشترک به سرویس دهی میپردازند. گاها به جای عبارت فودکورت از کلمه هودهال (Food Hall) نیز استفاده میشود.
طراحی فودکورت یک عمل مهندسی است تا بتوان در آن فضاهای مورد نیاز برای یک فودکورت، دسترسی های لازم و مهم، دیدن فضاهای مناسب برای عبور مواد غذایی و پرسنل، چینش صحیح و تعداد مناسب غرفه ها بر حسب تعداد صندلی های نشیمن، تعیین کانسپت های کارآمد و چیدمان آشپزخانه ها بر حسب این امر و.... را به درستی تعیین کرد، در ضمن زیرساخت های تاسیساتی استاندارد و محاسبه میزان مصارف انرژی و پسماندها از مهم ترین ویژگیهای یک فودکورت موفق میباشد که به جرات میتوان گفت در طراحی فودکورت مهم ترین بخش کار میباشد.
مفتخریم که اعلام داریم شرکت حبتور اینترنشنال (Kitchentech) با دارا بودن کادری مجرب متشکل از مهندسین طراحی از دانش و تجربه کافی جهت طراحی یک فودکورت استاندارد بهره میبرد. این شرکت در طی 18 سال فعالیت دارای رزومه موفقی در زمینه طراحی فودکورت میباشد که از برخی از آنها میتوان به فودکورت پالادیوم، فودکورت رویال، فودکورت پلاتین و... در تهران و فودکورت مهروماه قم، فودکورت نگین فارس شیراز و فودکورت تشریفات اهواز و... در شهرستان ها نام برد.