شرکت حبتور اینترنشنال در راه اندازی فست فود برای مشتریان خود این امکان را فراهم آورده است تا ایدههای خود را به واقعیت تبدیل کنند. کارشناسان این شرکت با بازدید اولیه از محل پروژه با توجه به اطلاعات میدانی و محیطی، مکان رستوران را برای چگونگی منو و راه اندازی فست فود امکان سنجی می کنند. با در نظر گرفتن نیازهای پروژه با توجه به کانسپت ( Concept ) طرح شماتیکی طراحی کرده و در مرحله بعد طرح اولیه با توجه به نظرات مشتری نهایی می شود . کلیه طرح ها با فرمت دو بعدی و سه بعدی جهت راه اندازی فست فود ارائه می گردند.
پلان چیدمان دستگاه - راه اندازی فست فود |
این پلان محل هر یک از دستگاه ها را بر روی نقشه نمایش می دهد. طراحی پلان چیدمان با همکاری مهندس معمار پروژه انجام می گیرد تا فضای ستون های ساختمان با دستگاه ها و یا روند خط تولید محصولات تداخل نداشته باشد و یا ارتفاع سقف برای سیستم تهویه و هودها به اندازه کافی بلند باشد. |
پلان تاسیسات الکترومکانیکال - راه اندازی فست فود |
در این مرحله چهار پلان با در نظر گرفتن نیازها و مشخصات فنی هر یک از دستگاه ها تهیه می شود : |
|
1- پلان دیوار کشیشامل مختصات پارتیشن بندی ها و دیوارها که جهت جدا سازی خط تولید محصولات متنوع و رعایت بهداشت محیط تعبیه می شود. |
|
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ | |
2- پلان الکتریکالشامل جزئیات و ظرفیت پریزهای مورد نیاز و ارتفاع مناسب برای قرار دادن هر یک از آنها |
|
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ | |
3- پلان مکانیکالشامل جزئیات اتصالات لوله های آب، فاضلاب و گاز با توجه به مشخصات فنی هر از دستگاه ها |
|
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ | |
4- پلان هودهاشامل جزئیات محل قرار گرفتن هودها و دریچه های هر یک از آنها و محاسبه حجم هوای اگزاست و هوای تازه کارشناسان ما با دانش فنی و تجربه کافی قدم به قدم در اجرای پلان های یاد شده نظارت دارند تا با کمترین خطا و بالاترین بازدهی طرح ها را عملیاتی کنند. |
طراحی و ساخت صنایع استیل - راه اندازی فست فود |
این مجموعه طیف گسترده ای از هر آنچه که در آشپزخانه های صنعتی مورد نیاز است برای رفاه حال مشتریان ارائه می دهد. از جمله صنایع استیل که فراخور نیازهای هر یک از پروژه ها محصولات متنوعی طراحی و ساخته می شود از قبیل هود های اگزاست ( تک جداره، دو جداره، گریل و ... )، سینک های صنعتی، شلف های دیواری و ... |
برخی از پروژه ها |
مرکز خرید روشا سنتر | مشاوره و ارایه نقشه های تاسیسات |
مرکز خرید پالادیوم | مشاوره و ارایه نقشه های تاسیسات |
مجتمع رستورانی هفت خوان، شیراز | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران های زنجیره ای باروژ | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
مرکز خرید مهر و ماه، قم | مشاوره و ارایه نقشه های تاسیسات |
رستوران های زنجیره ای سوپر استار و اس اف سی | ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران های زنجیره ای آواچی | ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران های زنجیره ای باگت | ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران های ایتالیایی توسکانا | ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران های زنجیره ای پیتزا شب | ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
پیتزا کمپانی | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
کندو | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
کافی شاپ های قهوه دانه | ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
مریانج | ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران های زنجیره ای خاتون | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
ماری براون | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
خانه کوچک | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران فنسی | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
فست فود مرکن | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران اردک آبی | ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران گپ | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران های زنجیره ای دارتلا | ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران های زنجیره ای سوپر استار و پیتزا هاوس در عراق | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران های زنجیره ای خانه کنتاکی اصفهان | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران های آس برگر، گاجره، کیان سنتر، کارو در مشهد | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران های صوفی، سارا، سفیر در شیراز | ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
فود کورت ارگ کرمانشاه | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
فست فودهای آتیش سی نون همدان | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران های نارنجستان، پالم، پیک نیک و آسمان در مازندران | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
رستوران های من و ما و بیست کرج | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
فودلند کیش | ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
کابوک و QFC بندر عباس | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
علاء الدین، آدیش و سن سون قزوین | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |
مون لایت و دادلی در ارومیه | مشاوره، ارایه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل |