KitchenTech
تهران، قیطریه
دستور پخت چیکن میلانز
مواد لازم برای تهیه 2 پرس
فیله مرغ 6عدد
نان باگت تست شده 200گرم
تخم مرغ 3عدد
ریحان خردشده 50گرم
پنیر پارمسان 50گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
ابتدا فیله های مرغ را رگ گیری کرده و با دست آنها را پهن می کنیم.سپس نان باگت را در فر تست کرده و آن را ریز آسیاب می کنیم.
سفیده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده، ریحان خرد شده، پنیر پارمسان، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و فیله ها را در آن می غلطانیم.
فیله ها را از مایع درآورده و در پودر نان می غلطانیم. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و فیله ها را سرخ می کنیم.
پس از آماده شدن می توان آن را با پنیر موزارلای تازه تزئین کرد و با سبزیجات پخته یا پاستا سرو نمود.
تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.