فروشگاه اینترنتی
طراحی و راه اندازی فست فود
راه اندازی رستوران ها وفست فودها یکی ازصنعت های پر سود در دنیای مدرن و ماشینی امروزه می باشد که با سرعت بسیار زیادی در حال گسترش می باشد و جالب است بدانید دارای بالاترین آمار شکست در کسب و کارنیزمی باشد که عمده دلیل شکست آن به عدم شناخت صحیح کانسپت واجرا و به موازات آن عدم استفاده از تجهیزات متناسب با آن می گردد. بنابراین طراحی واجرای کانسپت منحصر به فرد دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد.
طراحی و راه اندازی رستوران
اولین قدم در طراحی آشپزخانه صنعتی تحقیقات میدانی در ارتباط با موقعیت مکانی که رستوران قرار است در آن احداث شود می باشد. این تحقیقات شامل ارزیابی مکانی و مردم شناختی است.
طراحی و راه اندازی کافی شاپ
یکی از مهترین قسمت های موجود در صنعت غذایی فضایی تحت عنوان کافه می باشد. پیش تر کافه فضایی برای سرو غذاهای سبک و انواع نوشیدنی های گرم بر پایه قهوه بود.
طراحی و راه اندازی فودکورت
در دنیای مدرن همواره ایده های نو، جذاب و کارآمد از اهمیت بالایی برخوردارند، به کار گیری این ایده­ها در هر شغل می­تواند باعث پویایی و موفقیت آن شود، صنعت غذا نیز از این قاعده مستثنی نیست به همین جهت در صنعت رستوران­داری و فست فود همواره شاهد نوآوری بوده­ایم.
×