سالاد اندونزی

سالاد اندونزی جزو انواع سالاد میباشد. 
سالاد اندونزی را می توان در وعده صبحانه - نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کرد.توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


 

 

 

 

مواد لازم :
سیب زمینی          500گرم
گوجه فرنگی          2عدد متوسط
نخود فرنگی پخته    200 گرم
کالباس                300 گرم
خیار شور               300 گرم
سس مایونز           به مقدار لازم
گل کلم پخته شده   300 گرم
هویج پخته شده      200 گرم

 طرز تهیه :

گوجه فرنگی، کالباس، خیارشور، گل کلم و هویج پخته را خرد کنید سیب زمینی ها را بپزید و به قطعات ریز خرد کنید..سپس تمام مواد را با هم مخلوط نمایید.در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید.سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل 5 ساعت، سالاد را مصرف نمایید.

 

مطالب مرتبط :

معروف ترین سالاد یونانی سالاد سزار به سبک ایتالیایی سالاد نیسواز فرانسوی کاپوناتا سیسیلی
معروف ترین سالاد یونانی سالاد سزار به سبک ایتالیایی سالاد نیسواز فرانسوی کاپوناتا سیسیلی

 

×