مرینیت

گوشت قرمز و مرغ باید پیش از سرو، طعم مناسبی پیدا کنند. از آنجاکه گوشت در خوراک و خورش­ ها، در قابلمه­ای حاوی استاک، ادویه مناسب و سایر مواد غذایی میپزد، به مقدار کافی مزه ­دار می­شود، اما برای کباب­ کردن گوشت روی گریل یا باربیکیو، حتماً باید آن را پیش از پخت در مواد موردنظر، نرم و مزه ­دار کنید.


 

 

مرینیت ماسالا

یک مرینید کاملا هندی جهت طعم دارکردن مرغ استفاده می شودوبرای 1کیلومرغ کافیست.

موادلازم:

2عددسیر خرد شده

1قاشق چای خوری زنجبیل تازه خرد شده

2قاشق غذاخوری ماست

4/1قاشق چای خوری فلفل قرمز

2قاشق چای خوری زیره سبز اسیاب شده

1قاشق چای خوری ادویه تندوری

2قاشق چای خوری گشنیز خرد شده

کمی زردچوبه

کلیه مواد را باهم مخلوط کرده وتکه های مرغ را به ان اضافه کرده و3ساعت زمان مرینید به آن می دهیم.

 

 

مرینیت تند جهت مرغ:

مواد لازم:

سیر 5عدد

4شاخه پیازچه

4قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

2عدد لیموترش(پوست ان نیز رنده شود)

2عدد فلفل هالوپینا

90میلی لیتر سس سویا

نصف قاشق غذاخوری زردچوبه

3قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده

100گرم بادام زمینی

کلیه مواد را کاملا خرد کرده ومرغ ها را در ان قرار می دهیم.در دمای اتاق 3ساعت ودر یخچال 24 ساعت بعد مرغها اماده پخت می باشند.

 

مطالب مرتبط :

اسپاگتی فصل مرینیت تریاکی بلنچ کردن قارچ چیکن میلانز
اسپاگتی فصل مرینیت تریاکی بلنچ کردن قارچ چیکن میلانز

 

 

تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

×