فروشگاه اینترنتی

اولین قدم در طراحی آشپزخانه صنعتی تحقیقات میدانی در ارتباط با موقعیت مکانی که رستوران قرار است در آن احداث شود می باشد. این تحقیقات شامل ارزیابی مکانی و مردم شناختی است.


تفکیک بافت شهری به مسکونی ، اداری و تجاری بودن در انتخاب یک مجموعه غذایی با کانسپت های متفاوت از اهمیت بالایی برخوردار است.

در طراحی آشپزخانه صنعتی تفکیک فضا و طراحی چیدمان آشپزخانه صنعتی بر اساس استاندارد های بین المللی و نیز فاکتورهای فنی مهندسی یک آشپزخانه ایده ال از بالاترین سطح اهمیت برخوردار است.

امروزه به یک مجموعه رستورانی به عنوان یک کارخانه تولیدی  نگاه می شود که کلیه فرآیند، از ورود مواد اولیه تا خروج محصول دارای دیاگرام حرکتی استاندارد می باشد.

این دیاگرام حرکتی تعریف شده باید به گونه ای باشد تا با حداقل حرکت پرسنل بیشترین بازده ی کاری را دارا باشد.

فرآیند طراحی آشپزخانه صنعتی شامل فضاهای زیر می شود:

1. ورود مواد اولیه
2. انبار و سردخانه
3. آماده سازی
4. پخت سنگین ( حجیم پزی)
5. پخت سبک (پخت نهایی)
6. سرو
7. تحویل
8. دلیوری
9. جمع آوری
10. شستشوی ظروف

هر یک از موارد فوق شامل دیاگرام حرکتی ، فضای دسترسی و ترتیب چیدمان دستگاه ها و تجهیزات می باشد.

طراحی آشپزخانه صنعتی باید به گونه ای باشد که کمترین بازه ی حرکتی پرسنل با بالاترین راندمان را شامل شود.

طراحی و تهیه نقشه های فاز 1 رستورانی :

1-پلان تفکیک فضاها شامل انبار، سردخانه ، آماده سازی ، فضای پخت ، تحویل و دلیوری می باشد.
2-پلان طراحی شامل چیدمان دستگاه ها و تجهیزات
3- پلان های الکترومکانیکال شامل نقشه های آب و فاضلاب ، برق ، تاسیسات ، گاز کشی و پلان جانمایی هودها( محاسبه دمش هوای تازه و مکش هوای اگزاست)
4- محاسبه میزان مصارف برق و گاز دستگاه ها که مقیاس اصلی برای تعیین ابعاد اصلی انشعابات برق ، گاز، ،آب و فاضلاب می باشد.
5-محاسبه سیستم های چربی گیری با دو سیستم موضعی و مکانیزه که درطراحی مجموعه های غذایی بزرگ حائز اهمیت می باشد.

بالاترین امتیاز درطراحی رستوران تلفیق استاندارد های روز دنیا با روش های سنتی ایرانی که منطبق با نوع کانسپت و استفاده از دستگاه ها و تجهیزات با تکنولوزی بالا به جای دستگاه ها و تجهیزات سنتی با بالا بردن سرعت و کیفیت می باشد .

شرکت حبتور اینترنشنال با نام انحصاری کیتچن تک با بیش از 18 سال سابقه در امر مشاوره ، طراحی و تجهیز رستوران و را ه اندازی بیش از 1000 مجموعه موفق رستورانی نظیر مجموعه رستوران هفت خوان شیراز، مجموعه رستوران های مجتمع روشا، رستوران فرنگی سینسیر، رستوران اردک آبی، رستوران ایلیو ضمانتی برای ارائه خدماتی با استاندارد های بین المللی است.

×