مرینیت تریاکی

سبک مرینید ژاپنی برای ماهی،ماکیان وگوشت قرمز می باشد و این مقدار برای 1کیلو گرم کافیست.


موادلازم:

4قاشق غذاخوری سس سویا

4قاشق غذاخوری روغن کنجد

4قاشق غذاخوری سرکه برنج

2قاشق غذاخوری شکر(قهوه ای بهتراست)

2عدد شاخه پیازچه

2عدد سیر خردشده

1قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده

مواد را با هم در یک کاسه مخلوط کرده سپس گوشت را به ان اضافه کرده ودر یخچال به مدت نصف روز قرار می دهیم.

 

تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

×