پنه‌ با سس آلفردو

سس آلفردو Alfredo یک سس معروف و خوشمزه است که در سال 1914 توسط فردی به نام آلفردو، صاحب رستورانی در رم کشف شده و در ابتدا بیشتر این سس را با فتوچینی سرو می کردند اما در واقع برای انواع پاستا نیز مناسب می باشد و در تهیه آن از کره و سس کرم دار، پنیر پارمسان، فلفل سیاه و جوز هندی استفاده می شود.


امروزه تعدادی نیز علاوه بر موارد فوق از زرده تخم مرغ، آرد و سیر نیز استفاده می کنند. این سس قدیمی بسیار راحت و ساده تهیه می شود و همانطور که گفته شد بیشتر با پاستای فتوچینی درست می کنند و در کنار آن میگو و یا فیله مرغ کبابی نیز می گذارند. ولی این سس به تنهایی نیز غذای مناسبی برای گیاه خواران می باشد. 

 

 

مواد لازم

سینه‌ مرغ (بی‌استخوان)1 عدد (200 گرم)

پیاز (خردشده)1 عدد (140 گرم)

زعفران (ساییده و حل شده در آبجوش)1 قاشق چایخوری (7 میلی‌لیتر)

آب‌ لیموترش1 قاشق سوپ خوری (14 میلی‌لیتر)

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن‌ مایع به مقدار لازم

سیر (کوبیده)2 حبه (10 گرم)

قارچ (ورقه شده)4 عدد (60 گرم)

پاستا پنه100 گرم

شیر1 پیمانه (160 میلی‌لیتر)

قرص مرغ (پودرشده) نیم عدد

خامه یک سوم پیمانه (65 میلی‌لیتر)

پنیر موزارلا (رنده‌شده) 100 گرم

طرز تهیه

1. سینه مرغ را به طور یکدست برش زده و با پیاز ، زعفران ، آب‌لیموترش ، نمک و فلفل به مدت دو ساعت مزه‌دار کنید. 
2. در مقداری روغن ، سینه مرغ را تفت‌داده و سیر را اضافه کنید. پس از کمی تفت ، قارچ را نیز به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و تفت دهید.
3. مقداری نمک و روغن مایع را در آب در حال جوش بریزید و پاستا را اضافه کرده بجوشانید به حدی که مغز پاستا کاملا نرم شود. سپس در آبکش ریخته روی آن مقداری آب بریزید. 
4. در ظرفی دیگر شیر را بجوشانید و پاستا را به همراه قرص مرغ به آن اضافه و روی حرارت قرار داده به حدی بماند تا شیر تقریبا" به خورد پاستا برود. 
5. مخلوط سینه‌مرغ را اضافه و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید. 
6. خامه و پنیر را اضافه کرده مخلوط کنید. از روی حرارت برداشته در ظرف مورد نظر بریزید. در صورت تمایل روی آن را کمی پنیر بپاشید و به دلخواه تزئین کنید. 

 

پاستا با سس پنه

 تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

راه اندازی فست فود و تهیه تجهیزات فست فود خود را به ما بسپارید.

×