فروشگاه اینترنتی

در دنیای مدرن همواره ایده های نو، جذاب و کارآمد از اهمیت بالایی برخوردارند، به کار گیری این ایده­ها در هر شغل می­تواند باعث پویایی و موفقیت آن شود، صنعت غذا نیز از این قاعده مستثنی نیست به همین جهت در صنعت رستوران­داری و فست فود همواره شاهد نوآوری بوده­ایم.


فودکورت­ها ثمره همین نوآوری­ها در نحوه ارائه خدمات به سلایق مختلف غذایی مشتریان بوده­اند. فودکورت (Food Court) به مجموعه­های غذایی اطلاق می­شود که عموماً در مراکز خرید یا فروشگاه­های زنجیره­ای و برج­ها ایجاد می­شوند و در آنها انواع رستوران­ها و فست فودها با تنوع غذایی در یک سالن عمومی و مشترک به سرویس دهی می­پردازند. گاها به جای عبارت فودکورت از کلمه هودهال (Food Hall) نیز استفاده می­شود.

 

طراحی فودکورت یک عمل مهندسی است تا بتوان در آن فضاهای مورد نیاز برای یک فودکورت، دسترسی های لازم و مهم، دیدن فضاهای مناسب برای عبور مواد غذایی و پرسنل، چینش صحیح و تعداد مناسب غرفه ها بر حسب تعداد صندلی های نشیمن، تعیین کانسپت های کارآمد و چیدمان آشپزخانه ها بر حسب این امر و.... را به درستی تعیین کرد، در ضمن زیرساخت های تاسیساتی استاندارد و محاسبه میزان مصارف انرژی و پسماندها از مهم ترین ویژگی­های یک فودکورت موفق می­باشد که به جرات می­توان گفت در طراحی فودکورت مهم ترین بخش کار می­باشد.

مفتخریم که اعلام داریم شرکت حبتور اینترنشنال (Kitchentech) با دارا بودن کادری مجرب متشکل از مهندسین طراحی از دانش و تجربه کافی جهت طراحی یک فودکورت استاندارد بهره می­برد. این شرکت در طی 18 سال فعالیت دارای رزومه موفقی در زمینه طراحی فودکورت می­باشد که از برخی از آنها می­توان به فودکورت پالادیوم، فودکورت رویال، فودکورت پلاتین و... در تهران و فودکورت مهروماه قم، فودکورت نگین فارس شیراز و فودکورت تشریفات اهواز و... در شهرستان ها نام برد.

×