ورود به فروشگاه اینترنتی
دستورالعمل سختی گیر آب SanMarco-DVA IV8
۰۶مهر

دستورالعمل سختی گیر آب SanMarco-DVA IV8

نحوه نگهداری تجهیزات

توضیحات دستگاه سختی گیر آب سن مارکو مدل DVA IV8

دستگاه سختی گیر آب اسپرسو

دستگاه سختی گیر آب قهوه


توضیحات دستگاه سختی گیر آب اسپرسو SanMarco DVA IV8

 مجرای سمت چپ فلکه ،خروجی آب، مجرای سمت راست فلکه،ورودی آب و لوله تخلیه Drain پشت مجرای ورودی قرار دارد.

 

اخطار

1-در زمان احیا دستگاه سختی گیر آب اسپرسو استفاده از قهوه ساز جدا خودداری شود.

2-جهت گردش فلکه آب دستگاه سختی گیر آب اسپرسو بر خلاف جهت گردش عقربه های ساعت می باشد.

3-دفعات احیا دستگاه سختی گیر آب اسپرسو با توجه به سختی آب منطقه متفاوت است. دفعات توصیه شده توسط سازنده بین یک الی دو بار در ماه می باشد.

4-رزین داخل دستگاه هر دو سال یک بار به طور کامل تعویض گردد.

5-در صورتیکه از دستگاه سختی گیر آب اسپرسو به مدت 48 ساعت استفاده نشد و آبی در مدار آن به گردش در نیامد ،فلکه را به حالت 4 برده تا زمانیکه آب رنگی از درین خارج شده و رنگ آب خروجی به حالت طبیعی برگردد و مجددا فلکه را به حالت شماره یک ببرید.

توجه : عدم اعمال و بی توجهی به موارد فوق خسارات جدی به دستگاه سختی گیر آب اسپرسو و دستگاه قهوه وارد خواهد آورد.

 

دستور العمل احیا (نمک شور کردن)

ابتدا فلکه را در حالت شماره 2 قرار می دهیم،

سپس درب بالای دستگاه سختی گیر را با شل کردن پیچ بالا به آرامی خارج می نمائیم.یک کیلوگرم نمک طعام آشپزخانه داخل دستگاه سختی گیرمی ریزیم. تمامی اطراف گسکت (واشر روی درب) و دهانه دستگاه سختی گیر و درب بالایی را به طور کامل از نمک و رزین پاک می کنیم.

درب دستگاه سختی گیر را به صورت صحیح نصب و پیچ بالای آن را تا مقداری که درب با بدنه آب بندی شود،محکم می کنیم.پس از اطمینان از نصب شلنگ تخلیه،فلکه را به حالت شماره 3 می چرخانیم و به مدت 40 دقیقه اجازه می دهیم تا آب نمک تخلیه شود.بعد از اطمینان از اینکه آب خروجی از شلنگ تخلیه شوری خود را از دست داده و طعم آب آشامیدنی به خود گرفته است،

فلکه را به حالت شماره 4 می بریم و اجازه می دهیم به مدت 30 ثانیه آب تمیز و شفاف از شلنگ تخلیه خارج شود.سپس فلکه را بر خلاف گردش عقربه های ساعت به حالت شماره 1 می چرخانیم . دستگاه سختی گیر آب سن مارکو آماده به کار است.

 دستورالعمل سختی گیر آب سن مارکو

گرداورنده: جواد رضایی

 این سختی گیر از ملزومات و تجهیزات کافی شاپ بوده که در زمان طراحی کافی شاپ به شما پیشنهاد می گردد.

تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

×