دهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته
حضور شرکت تک آشپزخانه در دهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته
روانشناسی رنگ‌ها در فست فود و رستوران
برخی رنگ های مشخص می توانند احساسات افراد و حال روحی آن ها را تحت تاثیر قرار دهند. اگر در حال مدیریت یک رستوران و یا فست فود هستید و یا قصد دارید به زودی یک رستوران راه اندازی کنید انتخاب رنگ مناسب در فروش بیشتر به شما کمک ویژه ای خواهد کرد.
گزارش تصویری از همایش فر پخت ترکیبی رشنال
نخستین همایش آشنایی با عملکرد فر پخت ترکیبی رشنال در ایران توسط شرکت تک آشپزخانه برگزار شد.
انتخاب بهترین مکان برای رستوران
چگونه بهترین محل را برای رستوران انتخاب نماییم رستورانهای زنجیره ای بزرگ در آمریکا فهرستی از اطلاعات مهم جهت ارزیابی مکان رستوران تهیه کرده اند تا تمامی موارد ضروری در نظر گرفته شوند، خلاصه ی نکاتی که تجربه نشان داده است به نحوه ی عملکرد آنها کمک می کنند.همه اطلاعاتی که در ادامه آورده شده اند ممکن است برای یک محل در نظر گرفته نشوند، اما این لیست توجهات را به مواردی که ممکن است نادیده گرفته
تجهیزات کافی شاپ
اگر قصد راه اندازی کافی شاپ دارید و اطلاعاتی در این زمینه ندارید متن زیر به شما کمک می کند تا با شناختی دقیق و آگاهی لازم در این زمینه قدم بردارید و به هدف خود برسید.
5 گام اساسی برای راه اندازی رستوران
برای راه اندازی رستوران باید برنامه ریزی کرد. در مطلب زیر 5 گام مهم و اصلی برای راه اندازی رستوران به صورت مختصر شرح داده شده است.
تجهیزات آشپزخانه های صنعتی
تجهیزات آشپزخانه های صنعتی در این سری مقالات تصمیم داریم شما را با تجهیزات مورد نیاز در آشپزخانه های صنعتی (ویژگی ها، ظرفیت ها، بازدهی،نحوه عملکرد و...)بیشتر آشنا کنیم. در ابتدا به بررسی مواردی که باید در انتخاب تجهیزات آشپزخانه های صنعتی به آنها توجه داشته باشیم می پردازیم و در مقاله های بعد با تجهیزات هر قسمت آشنا می شویم. تجهیزات آشپزخانه های صنعتی بر اساس نوع کاربردشان در قسمت های متفاوت
با فر رشنال چه غذاهایی پخته می شود
با فر پخت ترکیبی رشنال (فر کامبی رشنال) هر کسی می تواند پخت حرفه ای را تجربه کند. فر رشنال قابلیت پخت هر نوع ماده غذایی را که شما بخواهید دارد. تخم مرغ، گوشت، ماهی، انواع سبزیجات و ... . دستگاه فر پخت ترکیبی رشنال با حفظ کیفیت مواد غذایی حرارت و رطوبت را در تمام طبقات دستگاه توزیع می کند
پاستا یا ماکارونی
پاستا (Pasta) یعنی خمیر. هر شکل و رنگ و اندازه ای باشد مهم نیست، اسمش پاستا است. در انگلیسی خمیر را Paste می نامند. اگر شما جزو آن دسته هستید که این نکته را می دانستید، بدانید که خیلی ها هنوز پاستا را "ماکارانی" می نامند.
چک لیست نظافت آشپزخانه
رستوران خود را تمیز کنید و یا آن را تعطیل کنید.  اگر نمی توانید رستوران خود را تمیز نگه دارید بهتر است آن را تعطیل کنید. تمیز نبودن فضای رستوران شما به سرعت سبب کاهش مشتریان می شود و کثیفی آشپزخانه و تجهیزات فست فود و حمل و نقل نامناسب مواد غذایی خطر جدی برای بهداشت و سلامت دارد. هیچ توجیهی برای تمیز نگه نداشتن رستوران وجود ندارد.
فضای مورد نیاز جهت مدیریت آشپزخانه
در نظر گرفتن یک فضای مجزا جهت دفتر،اتاق شستشو و یا اتاق زباله به ابعاد و پیچیدگی عملکرد آشپزخانه رستوران بستگی دارد.این اقدامات معمولا در قسمت بارانداز و در صورت نبود فضای بارانداز در سایر فضاهای آشپزخانه انجام می گیرد.فضای دفتر مدیریت باید کوچک باشد (6/4 متر مربع)، فضای اتاق شتشو و زباله نیز باید محدود باشند (4/7-6/4 متر مربع) و تنها یک فضای کوچک در قسمت بار انداز می تواند به فضای استراحت کارکنان
همه چیز در باره ی برگر کینگ
معرفی برگر کینگ Burger King یا BK یک فست فود زنجیره ای همبرگر در گستره ی جهانی است که شعبه اصلی آن در ایالت فلوریدای آمریکا قرار گرفته است.این کمپانی از سال 1953 با نام "Insta Burger King" آغاز به کار کرد، صاحبان این شرکت در طول بیش از نیم قرن 4 بار تعویض شدند تا اینکه در نهایت شرکت 3G صاحب امتیاز کمپانی برگر کینگ این کمپانی را با شرکت کانادایی "Tim Horton"ادغام کرد وامروزه این شرکت ترکیبی به سومین رستوران فست فود
تجهیزات بار انداز و انبار
تجهیزات بار انداز و انبار 1-ترولی بار انداز/ Receiving Cart 2-ترازو/Receiving Scale 3-قفسه های خود ایستا و متحرك/ Shelving (Free Standing & Portable) 4-قفسه های ثابت یا نصب شده بروی تجهیزات/Shelving (Fixed or Attached to Equipment) 5- ‌یخچالها ، كولرها و فریزرهایWalk – in و Reach - in/Refrigeration(refrigerator,freezer,coolers)
محاسبه هوای اگزاست
محاسبه هوای اگزاست مقدار هوای اگزاست به سه عامل بستگی دارد: 1-ابعاد هود 2-طریقه نصب هود 3-مورد استفاده هود روش های متعددی برای محاسبه میزان هوای اگزاست وجود دارد.با نادیده گرفتن سیستم های مهندسی شده برای تجهیزات و کاربرد مشخص آنها که توسط مسئولین بهداشت تایید شده اند ضوابط زیر جهت محاسبه ی هوای اگزاست به کار می روند.
مشخصات هوای تازه
هوای تازه، به هوایی اتلاق می شود که جایگزین هوای اگزاست شده از محیط می شود،برای ایجاد یک جریان منظم باید هوای تازه به صورت مکانیکی توسط یک فن و یا یک کولر آبی وارد محیط شود.زمانی که هوای اگزاست شده از 1500 cfmبیشتر شود باید هوای تازه را نیز برای آشپزخانه در نظر گرفت.هوای تازه برای سیستم تهویه یک امر ضروری به شمار می رود.مهندسان مکانیک توصیه می کنند که هوای تازه 75 تا 80 درصد هوای اگزاست باشد.
نمایشگاه گلفود
نمایشگاه گلفود یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های حوزه‌ی محصولات غذایی در جهان محسوب می‌شود که در کشور امارات متحده عربی، مرکز تجارت جهانی دبی برپا می‌شود.
ضوابط سینک ها در آشپزخانه های صنعتی
انواع مختلفی از سینک ها در آشپزخانه مورد نیاز است. به طور مثال در هر 5/4 متر آماده سازی یک سینک جهت شستن دست ها باید در راستای آن خط قرار بگیرد یا به عبارت دیگر برای هر 5 نفر یک سینک دست شستن لازم است ، به ازای هر 28 متر مربع سطح پخت یک سینک دستشویی باید قرار داشته باشد. برای هر ناحیه ی پخت و آماده سازیبه صورت جداگانه یک سینک دستشویی لازم است.
چربی گیر
چربی گیر به منظور جلوگیری از ورود چربی و روغن و سایر مواد جامد به عنوان بخشی از سیستم لوله کشی طراحی می شود.در صورتیکه روغن وارد سیستم فاضلاب شود حجم عظیمی ماده جامد به وجود می آید و درون لوله ها سفت می شود.این توده جامد باعث می شود تا فاضلاب بالا بزند و لوله ها دچار گرفتگی و در نهایت ترکیدگی بشوند. چربی گیر معمولا در رستوران ها و مکان هایی که روغن زیادی مصرف می کنند به کار گرفته می شود و ظرفیت
سس پستو
سس پستو جزو سس و رب میباشد که زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه طول می کشد. این سس برای پاستا بسیار کاربردی است.
آداب غذا خوردن در ایتالیا
یکی از لذت بخش‌ترین کارهایی که به‌هنگام سفر به ایتالیا می‌توان انجام داد، خوردن غذاهای ایتالیایی می‌باشد. مردم ایتالیا غذا خوردن را خیلی جدی می‌گیرند و عاشق غذا خوردن هستند. هر منطقه و هر شهری در ایتالیا دارای غذاهای مخصوص به خود می‌باشد
گرانترین شام دنیا
یک سرآشپز با پیشنهاد و تهیه گرانترین شام دنیا سوژه رسانه ها شده است قیمت این غذا 600 میلیون تومان عنوان شده که موجب واکنش بسیاری گردیده است.
سالاد نیسواز فرانسوی
این سالاد فرانسوی یکی از سالادهای کلاسیک در فرانسه است که تخم مرغ آن باید نرم باشد و به مدت یک هفته می توان در یخچال نگهداری کرد.
نکاتی در ارتباط با خرید سرکه بالزامیک
سرکه بالزامیک از نوعی انگور سفید به نام Trebbiano که در منطقه شمال ایتالیا وجود دارد تهیه می شود. این نوع انگور دارای قند بالا است و از آب تخمیر نشده خود برای تبدیل شدن به سرکه استفاده می کند. سرکه بالزامیک سه ساله یا بیشتر دارای شهد غلیظ، طعم و عطر شیرین و قوی و گاه تلخ است.
نکاتی در ارتباط با خرید روغن زیتون
در قدیم روغن زیتون را به این طریق تهیه می ‌کردند. ابتدا به تنه درخت با چوب ضربه می ‌زدند تا میوه‌ها به زمین بریزد. بعد با کمک سنگ آنها را در داخل کاسه‌های چوبی له می ‌کردند تا به روغن بیفتد. امروزه برای تهیه روغن زیتون، میوه را ریز کرده و از آن خمیری به دست می ‌آورند. این خمیر را با آب مخلوط کرده و داخل دستگاه سانتریفوژ می ‌ریزند و روغن را جدا می‌ کنند.
کاپوناتا سیسیلی
کاپوناتا سیسیلی (Caponata sicilian) جزو انواع سالاد میباشد که در حدود 1 ساعت آماده سازی مواد اولیه و 30 دقیقه زمان پخت می باشد.کاپوناتا سیسیلی (Caponata sicilian) را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کرد.توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
سس انار
وقتی از انار سس تهیه می شود دانه ها از آن جدا شده و آب را غلیظ می کنند. سس انار عمده خواص آب انار را دارد اما از آنجا که مجبوریم برای غلیظ شدن آب را بجوشانیم برخی از ویتامین های آب انار از جمله ویتامین C آن از بین می رود اما قسمت عمده مواد موثر در سس انار باقی می ماند. رنگدانه های موجود در انار نیز از جمله ترکیب های ارزشمندی هستند که در رب باقی می مانند و باعث قرمزی آن می شوند.
سالاد اندونزی
سالاد اندونزی جزو انواع سالاد میباشد. سالاد اندونزی را می توان در وعده صبحانه - نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کرد.توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
مرینیت
گوشت قرمز و مرغ باید پیش از سرو، طعم مناسبی پیدا کنند. از آنجاکه گوشت در خوراک و خورش­ ها، در قابلمه­ای حاوی استاک، ادویه مناسب و سایر مواد غذایی میپزد، به مقدار کافی مزه ­دار می­شود، اما برای کباب­ کردن گوشت روی گریل یا باربیکیو، حتماً باید آن را پیش از پخت در مواد موردنظر، نرم و مزه ­دار کنید.
رازهای خوشمزه شدن سالاد
هیچ گاه از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید و هنگامی كه می‌خواهید آن را سرو كنید، به آن نمك بزنید، زیرا نمك، تازگی و طراوت كاهو را گرفته و برگ‌های آن را سخت و زمخت می‌كند.
اسپاگتی فصل
اسپاگتی نوعی پاستای استوانه ای نازک و کشیده با ریشه ایتالیایی و سیسیلی است و به عنوان یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی شمرده می شود که غالباً از سمولینا یا آرد معمولی و آب تهیه می شود. اسپاگتی خشک ایتالیایی از آرد نوعی گندم سفت به نام Durum ساخته می شود ولی ممکن است در کشورهای دیگر از آردهای دیگر نیز تهیه گردد. گاهی در اصطلاح رایج ایرانیان به همه نوع پاستای غیرورقه‌ای از جمله اسپاگتی، ماکارونی
سالاد قارچ و زیتون با سس مخصوص
سس این سالاد با ارده درست میشه و برای سبزیجات خام مناسب است و در ظرف در دار تا سه روز در یخچال می توان نگه داشت.
مرینیت تریاکی
سبک مرینید ژاپنی برای ماهی،ماکیان وگوشت قرمز می باشد و این مقدار برای 1کیلو گرم کافیست.
کراکت سیب زمینی
کراکت سیب زمینی جزو غذاهای فرانسوی میباشد که در رده ی غذاهای فوری قرار میگیرد و در مدت زمان 30 دقیقه پخته می شود.
نحوه بلنچ کردن قارچ
هنگام تمیز کردن قارچ،هیچ گاه آن را در آب خرد نکنید، اگر قارچ هنگام پختن،خیلی خیس باشد،آب زیادی از خود پس خواهد داد و به جای آنکه برشته شود ،با بخار می پزد.
تاریخچه شکلات داغ ( هات چاکلت)
در حالی که ما فکر میکنیم شکلات از ابتدا به گونه جامد آن بوده است اما شکلات در ابتدا یک نوشیدنی (هات چاکلت) بوده است. نخستین تخته شکلات به شکلی که ما میشناسیم تا سال 1839 هنوز تولید نشده بود. هزاران سال قبل از آن شکلات فوق العاده گرانبها، مقدس و حتی یک نوشیدنی جادویی و نمادی از قدرت، یک امتیاز برای رزمندگان و سربازان به نظر می رسید و به عنوان یک معجون رضایت بخش به صورت روزانه مصرف می شد.
چیکن میلانز
دستور پخت چیکن میلانز
منو رستوران ایتالیایی
رستوران های ایتالیایی یکی از محبوب ترین رستوران ها در همه ی کشورها می باشند. انتخاب غذا در صورت ندانستن معنی اساامی شما را دچار مشکل می کند. لیست زیر به شما کمک می کند تا غذای مورد علاقه خود را به راحتی انتخاب کنید.
کره های طعم دار
بعد از کباب کردن مرغ یا گوشت یکی از رایج ترین راه ها استفاده ازکره می باشد که در اشپزی مدرن ،کره ها را طعم دار می کنند که علاوه بر طعم متفاوت زیبایی بصری نیز دارند. در زیر روش تهیه ابتدا توضیح داده می شود که برای کلیه طعم ها یکسان است ودر انتها مواد لازم جهت طعم های مختلف ارائه می گردد.
توسعه یک طرح کلی برای رستوران
فرم کلی(Concept) یک آشپزخانه صنعتی یک برنامه کلی می باشد برای بررسی اینکه چگونه نیازها و انتظارات بازار مورد نظر را براورده سازیم.طرح کلی یک آشپزخانه صنعتی از راههای مختلفی بیان می شود از جمله،منو،دکور،نوع سرویس،قیمت و محل.Concept Development به معنای توسعه ی یک طرح برای عملکرد موفقیت آمیز در بازار است قبل از اینکه طراحی واقعی انجام بگیرد.
50 برند اول رستوران های فست فود
50 برند اول رستوران های فست فود(FAST FOOD) و فست کژوال(FAST CASUAL) در سال 2012 CHICK-FILL-A در دسته بندی پر فروش ترین رستوران های مرغ سوخاری زنجیره ای از KFC پیشی گرفت. JIMMY JOHNS و FIVE GUYS  به کلاب برند های بیلیون دلاری پیوستند.WING STOP و MOES SOUTH WEST GRILL به رده های بالای جدول صعودکردند.MC DONALD'S  با فروشی سه برابر SUBWAY که در رتبه دوم قرار گرفته است جایگاه مستحکمی در رتبه اول دارد.
رازهای یک سوپ خوشمزه
سوپ غذایی است که بخش عمده آن را مایعات تشکیل می دهد. اغلب از مواد جامد همچون سبزیجات و انواع گوشت در تهیه سوپ استفاده می‌کنند. تهیه سوپ به زمانی مربوط می‌شود که انسان‌ها حدود 5000 سال قبل از میلاد مسیح، قادر به ساخت ظروف سفالی شدند. آنها با استفاده از این ظروف می‌توانستند مایعات را روی آتش بدون این که ظرف سفالی ترک برداشته و یا بشکند، قرار دهند.
طرز تهیه موساکا
موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود.
سس آلفردو
 سس آلفردو یک سس خوشمزهٔ ایتالیایی و مناسب برای انواع پاستا می باشد. این سس را بیشتر با پاستای فتوچینی درست می کنند و در کنار آن میگو و یا فیله مرغ کبابی نیز می گذارند.
تاریخچه ویتامیکس
در سال 1949 بنیان گذار ویتامیکس vitamix ویلیام جی پاپا برنارد William G. “Papa” Barnard برای نخستین بار یک برنامه تلویزیونی در ایالت متحده امریکا برای نشان دادن تاثیر مخلوط کن ویتامیکس vitamix بر سلامت غذایی خانواده ها است.
عادت‌های عجیب غذاخوردن در جهان
آداب و سنن مرتبط با غذا خوردن به یکی از جذاب‌ترین موضوعات مورد توجه همه افراد جهان تبدیل شده است. در این نوشتار با ۷ عادت عجیب و غریب مردم سراسر دنیا آشنا می‌شویم که بسیاری از آنها در کشور ما یک رفتار ناشایست و شاید به دور از ادب تلقی می‌شود.
دوره آموزشی نحوه عملکرد فر گردان Cuppone
دوره آموزشی نحوه عملکرد و کار با دستگاه پخت پیتزا ایتالیایی Cuppone برای نخستین بار در خرداد ماه 1395 (می 2016) توسط شرکت تک آشپزخانه برگزار می گردد.
دانستنی های پخت استیک
استیک (به انگلیسی: Steak)، به قسمتی از گوشت راسته گاو گفته می‌شود که دارای رگه‌هایی از چربی است. این گوشت را یا بر روی آتش کباب می‌کنند و یا در روغن سرخ می‌نمایند. استیک را معمولاً در کنار سیب‌زمینی و انواع سبزیجات پخته‌ شده و سالاد سزار صرف می‌کنند. این غذا از لحاظ طعم شبیه کباب برگ و کباب چنجه می‌باشد و در کشورهای مختلف نیم‌کره شمالی به سبک‌های متفاوت و متنوع پخته می‌شود.
تاریخچه رستوران Shake Shack
شیک شک یک رستوران زنجیره ایFast Casual  است که اولین بار در شهر نیو یورک در سال 2000 به عنوان یک اغذیه فروشی سیار در پارک مدیسون آغاز به کار کرد و توانست محبوبیت خود را تثبیت کند. بعد از آن به یک استند در داخل پارک نقل مکان کرد و آیتم های منو را از یک همبرگر سبک نیویورکی به همبرگر،هات داگ ، سیب زمینی سرخ کرده و میلک شیک گسترش داد. 
شیک شک برنده جایزه بهترین عملکرد در زمینه آموزش کارمندان در سال 2015
Wisetail شیک شک را به عنوان برنده ی جایزه ی Wisetail Award  سال 2015 معرفی کرده است.این جایزه مبتکران آموزش و  تو سعه را شناسایی و تشویق می کند شیک شک به عنوان یکی از موفق ترین رستوران های Fast Casual  آمریکا رویکرد جالبی برای متعهد ساختن کارمندان و آموزش آنها توسط توسعه ی پلتفورم یادگیری اجتماعی  "Shake Source" اتخاذ کرده است.
دومینوز منوی خود را با ماربلد کوکی براونی شیرین می کند
دومینوز پیتزا یکی از شناخته شده ترین برندهای  پیتزا در جهان به راضی کردن همه ی سلیقه ها در یک وعده غذایی علاقمند است.به تازگی دومینوز طعم چاکلت چانک کوکی لاورز(chocolate-chunk cookie lovers) و فیوج براونی فنز (fudge brownie fans)را در یک محصول ارائه داده است.طعم این شیرینی دلچسب و فراموش نشدنی است و در تمام شعب دومینوز در آمریکا ارائه می شود.
دستورالعمل سختی گیر آب SanMarco-DVA IV8
توضیحات دستگاه سختی گیر آب سن مارکو مدل DVA IV8 دستگاه سختی گیر آب اسپرسو دستگاه سختی گیر آب قهوه
دستورالعمل سختی گیر آب SanMarco-DVA LT8
دستور العمل استفاده از دستگاه سختی گیر آب مدل   DVA LT8
همبرگر سیاه برگر کینگ در هالوین
برگر کینگ در امریکا برای هالوین Whopper سیاه سرو می کند. برگر کینگ پس از سرو نان های همبرگر معمولی برای مدت طولانی در امریکا، هالوین 2015 نان های همبرگر خود را سیاه میکند.
10 سس سالاد
درست کردن سس های خوشمزه ای نظیر سس سزار و سس فرانسوی، خیلی پیچیده و مشکل نیست. در واقع، شما می توانید یک معجون ساده و خوشمزه را  در عرض چند دقیقه تنها با ترکیب کردن چند ماده غذایی، آماده سازید. دستور تهیه سس هایی که در این مقاله می خوانید توسط جری پلگرینو، کارشناس آشپزی کارخانه معروف تولید روغن زیتون و سرکه پمپین(Pompein)، نوشته شده و در همه انواع سس ها از سس یونانی گرفته تا سس ایتالیایی و سس
اطلاعات لازم برای تاسیس رستوران - قسمت اول
تاسیس رستوران و فست فود ورود به یک صنعت پر ریسک است که قبل از آن باید مطالعاتی در این زمینه انجام گیرد .بررسی ایده های تجاری، طرح کلی، طراحی منو و...که در مقاله زیر به تشریح هر یک ازموارد می پردازیم.
راه اندازی آشپزخانه صنعتی
هر آشپزخانه ی رستوران و آشپزخانه صنعتی به عنوان یک مکان جداگانه به تجهیزاتی مطابق با شرایط خاص خود نیاز دارد. همیشه تجهیزاتی را انتخاب کنید که مخصوص آشپزخانه های صنعتی هستند، فرقی نمی کند که نو و یا دست دوم باشند.
اطلاعات لازم برای تاسیس رستوران - قسمت دوم
تاسیس رستوران و فست فود ورود به یک صنعت پر ریسک است که قبل از آن باید مطالعاتی در این زمینه انجام گیرد . در این مطلب به بررسی طرح کلی، طراحی منو، نکاتی که باید در تاسیس رستوران رعایت کنیم و همچنین چگونگی راه اندازی رستوران می پردازیم.
گزارش تصویری از همایش فر پیتزا کوپونه
نخستین همایش آشنایی با عملکرد فر پیتزا ایتالیایی کوپونه در ایران توسط شرکت تک آشپزخانه برگزار شد.  
اطلاعات لازم برای تاسیس رستوران - قسمت سوم
تاسیس رستوران و فست فود ورود به یک صنعت پر ریسک است که قبل از آن باید مطالعاتی در این زمینه انجام گیرد. در این مطلب به بررسی استدام نیرو و نحوه آموزش هر یک، نکاتی درباره ی خدمات کارمندان رستوران می پردازیم.
علل بروز بي تفاوتي در كاركنان و روشهاي مقابله
برخورد کارکنان یک فست فود و یا رستوران تاثیر به سزایی در فروش و وفادار شدن مشتریان به شما دارد. عموم مردم ترجیح می دهند غذای خود را در جایی بخورند که به آن ها احترام زیادی گذاشته می شود پس باید به کارکنان فست فود خود نحوه برخورد با مشتری را آموزش دهید. در ادامه به شرح برخی از علل بروز بی تفاوتی در کارکنان می پردازیم که باید از جانب مدیریت رستوران رعایت شوند.
انتخاب فر مناسب
چگونه یک فر پیتزا مناسب برای آشپزخانه صنعتی خود انتخاب کنید برای هر پیتزا فروشی چه زنجیره و یا مستقل، به سادگی و بدون فکر کردن مشخص است که فر پیتزا از مهم ترین تجهیزات خط پخت پیتزا است، فر پیتزا خون زندگی فست فود شما است. در واقع فر پیتزا سنگ بنا و اساسی برای ساخت یک پیتزا فروشی و سرپا نگه داشتن آن است. اما دانستن این نکته مهم است که انتخاب یک فر پیتزا مناسب به عوامل گوناگونی بستگی دارد.
دستگاه قهوه
دستگاه قهوه پس از اطمینان از کیفیت دانه های قهوه دستگاه قهوه مهم ترین قسمت سرمایه گذاری شما در تجهیزات کافی شاپ می باشد. عموم مردم برای یک قهوه ساده سیاه به کافی شاپ مراجعه نمی کنند. آن ها معمولا لاته ، کاپوچینو و یا موکا می خواهند. این نوشیدنی ها که پایه ی آن ها اسپرسو می باشد تعیین کننده ی درآمد شما هستند و همه ی آن ها به یک دستگاه قهوه با کیفیت نیازمندند.
دوره آموزشی نحوه عملکرد دستگاه فر رشنال (Rational)
دستگاه فر پخت ترکیبی Rational دوره آموزشی نحوه عملکرد و کار با دستگاه های Rational برای نخستین بار در آذر ماه 1394 (دسامبر 2015) توسط شرکت کیچن تک برگزار می گردد.
دومین همایش عملکرد فر پیتزا کوپونه
نخستین دوره آموزشی نحوه عملکرد فر پیتزا کوپونه و کار با این دستگاه در خرداد ماه امسال با حضور سرآشپز ایتالیایی شرکت کوپونه در شو روم شرکت تک آشپزخانه برگزار گردید و به دلیل استقبال شما عزیزان مجددا در 31 مرداد و 1 شهریور ماه برگزار می گردد.
دستور العمل ماشین ظرفشویی الکترولوکس
ظرفشویی الکترولوکس یکی از تجهیزات شستشو کاربردی در تجهیزات آشپزخانه ، تجهیزات فست فود ، تجهیزات رستوران ، تجهیزات کافی شاپ ، تجهیزات فود کورت ، تجهیزات هتل و ... می باشد.
تکنیک های پخت خمیر پیتزا
خمیر آماده با خمیری که تازه درست شده بسیار متفاوت است، به همین دلیل است که فست فودها و رستوران ها خمیر خود را برای مصرف روزانه آماده می کنند. هر سرآشپز روش مخصوص خود را برای به عمل آمدن خمیر دارد اما تکنیک های زیر برای حرفه ای شدن به شما کمک می کند.
دستور العمل ماشین ظرفشویی زانوسی
ظرفشویی زانوسی یکی از تجهیزات شستشو کاربردی در تجهیزات آشپزخانه ، تجهیزات فست فود ، تجهیزات رستوران ، تجهیزات کافی شاپ ، تجهیزات فود کورت ، تجهیزات هتل و ... می باشد.
دستورالعمل دستگاه پخت برگر نیکو Nieco
دستگاه پخت برگر نیکو Nieco یکی از تجهیزات پخت برگر در تجهیزات آشپزخانه ، تجهیزات فست فود ، تجهیزات رستوران ، تجهیزات کافی شاپ ، تجهیزات فود کورت ، تجهیزات هتل و ... می باشد.
خاویار با طعم طلا
یک رستوران چینی در شیخ نشین دوبی غذای جدیدی به منو غذاهای خود اضافه کرده که این غذا شامل مقداری خاویار با تزیین طلا است .
همبرگرهای رنگی
همبرگرهایی با نان رنگی در برگرشاپ ها سرو می شود.
راه اندازی فست فود
دستگاه های لازم جهت خط تولید و پخت مرغ کنتاکی
راه اندازی فست فود
دستگاه های لازم جهت خط آماده سازی و پخت پیتزا
راه اندازی فست فود
دستگاه های لازم جهت خط پخت همبرگر
دلیوری غذا با اتومبیل فراری
ارائه خدمات جدید مک دونالد با اتومبیل فراری F430 Spider
تاریخچه پیتزا
در متن زیر به صورت مختصر به تاریخچه پیتزا و توضیحی درباره گونه ابتدایی آن می پردازیم. نام پیتزا با نام ایتالیا و شهر ناپل ترکیب شده است. این غذای پرطرف‌دار راه طولانی را پیمود تا به یک غذای بین المللی تبدیل شد. سربازان داریوش (486-521 پیش از میلاد) نوعی نان پهن را روی سپرهای خود می‌پختند و روی آن را با پنیر و خرما می‌پوشاندند. یونانی‌ها پختن این نان‌ را از ایرانیان آموختند و از یونان
راه اندازی فست فود
تجهیزات لازم جهت سرخ کردن سیب مینی، قارچ سوخاری، استریپس، پیاز سوخاری
کافه ویونا روشا افتتاح شد
کافه ویونا شعبه روشا در مرکز خرید روشا فرمانیه افتتاح شد.
تجهیزات لینکلن
تجهیزات لینکلن ساخت امریکا بود و در تجهیزات فست فود بسیار پر کاربرد می باشند.
پنه‌ با سس آلفردو
سس آلفردو Alfredo یک سس معروف و خوشمزه است که در سال 1914 توسط فردی به نام آلفردو، صاحب رستورانی در رم کشف شده و در ابتدا بیشتر این سس را با فتوچینی سرو می کردند اما در واقع برای انواع پاستا نیز مناسب می باشد و در تهیه آن از کره و سس کرم دار، پنیر پارمسان، فلفل سیاه و جوز هندی استفاده می شود.
مواد غذایی که نباید دوباره گرم شوند
بعضی از غذاها در صورت دوباره گرم شدن مواد سمی و خطرناکی تولید می کنند که برای بدن مضر و پرخطر می باشند.
سرخ کن فرای مستر
فرای مستر به عنوان پیشرو تولید کنندگان سرخ کن های تجاری، سیستم های سرخ کن، اجاق پخت پاستا و سایر دستگاه های مرتبط با آشپزخانه صنعتی ماموریت خود را ادامه می دهد.
تنها راه گرفتن تلخی زیتون
اصولا زیتون ها به سه صورت كنسروی - شكسته و بی هسته هستند .
نگهداری چاقوی آشپزخانه
نکاتی در مورد نگهداری چاقوی آشپزخانه  شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که چاقوهای آشپزخانه تان حسابی کند شده باشد و با این که مدت کمی از تیز کردن آن ها گذشته، باز هم کارآیی لازم را نداشته باشند. نگران نباشید ما در ادامه 4 باور غلط درباره استفاده صحیح از چاقوهای آشپزخانه را به شما گوشزد می کنیم:
خوش طعم کردن پاستا
پاستا یک غذای ایتالیایی است که تهیه آن فوت و فن خاص خودش را دارد. این غذا را می توان با سس ها و ترکیبات مختلفی درست کرد.
طعم دار کردن سرکه
اگر شما هم از جمله افرادی هستید که از طعم سرکه لذت می برید، بهتر است سرکه های طعم دار را نیز امتحان کنید.  سرکه طعم دار که در تجهیزات فست فود و رستوران ها هم جنبه زیبایی داشته هم طعم دلپذیری به غذا می دهد را به راحتی می توانید خودتان تهیه کنید. در صورت امکان از سبزیجات تازه استفاده کنید چون طعم بیشتری به سرکه می‌دهند همچنین استفاده از سرکه خوب موجب می شود تا نتیجه بهتری بگیرید.
فر لینکلن
دستورالعمل کار فر پیتزا Lincoln
نكاتی درمورد استفاده مجدد از روغن سرخ کردنی
استفاده مجدد از روغن سرخ کردنی اکیدا توصیه نمی شود اما با رعایت نکات زیر می توانید برای مدت کوتاهی از این روغن استفاده کنید.
فر پخت ترکیبی رشنال
فر پخت ترکیبی رشنال (فر کامبی) توانایی پخت انواع سبزیجات ، انواع گوشت ها و ... را به روش کامبی در کوتاه ترین زمان ممکن به شما می دهد. در ادامه به نحوه عملکرد و برنامه های فر پخت ترکیبی رشنال می پردازیم.  
دلایل کافی برای خوردن سیب زمینی سرخ کرده
بر خلاف تصور عموم سیب زمینی سرخ کرده برای سلامتی مضر نمی باشد. برعکس سیب زمینی برای سالم و سرحال بودن بدن لازم و ضروری است.
محبوب ترین پیتزا ها در 15 منطقه دنیا
یکی از غذاهای محبوب در اکثر نقاط جهان پیتزا است که بنا به سلیقه غذایی هر کشور این غذا در طی تاریخ تغییر کرده است. پیتزا در برخی از کشورهای جهان چیزی فراتر از پنیر و نان و سس گوجه فرنگی است. در این مطلب با 15 نوع پیتزای محبوب که در کشورهای مختلف درست می شود آشنا می شوید.
کدام روغن برای کدام شیوه طبخ
روغن‌ها انواع مختلفی دارند و هر کدام را به روشی خاص می‌توان مصرف کرد؛ مثلاً روغن زیتون را که روغنی مفید محسوب می‌شود، می‌توان روی سالاد ریخت یا مواد غذایی را به مدت کوتاه در آن تفت داد و برای سرخ کردن مناسب نمی باشد.
راز سیب زمینی های سرخ کرده
درست کردن سیب زمینی سرخ کرده به روش فست فودها
پر طرفدارترین خوراکی ها در دنیا
از کنار برخی از خوراکی ها به راحتی نمی توان گذشت. این مواد در بین مردم همه کشورها تقریبا مشترک بوده و در تمام دنیا پرطرفدار می باشند.
مواد غذایی که نباید خام مصرف شوند
برخی مواد غذایی هستن که فقط باید پخته مصرف شوند. اگر به سلامتی خود اهمیت می دهید این 11 ماده غذایی هرگز نباید خام مصرف شوند زیرا دارای سم و باکتری هایی هستند که در کار سیستم بدن اختلال ایجاد می کنند.
تاریخچه فود کورت
فودکورت (food court) مکانیست معمولا میدانگاه، سرپوشیده در مراکز خرید، فرودگاه‌ها و دیگر ساختمان‌ها که انواع رستوران‌ها و غذاخوری‌ها بطور به‌ هم‌ پیوسته در دور این مکان قرار گرفته‌اند.
سالاد سزار به سبک ایتالیایی
سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد.
چیدمان میز غذا
چیدمان میز غذا مهم ترین نکته است که باید در یک سالن غذاخوری رعایت شود، زیرا در نگاه اول باعث جذب مشتری و تمایل او به ماندن در رستوران می گردد. چیدمان میز رسمی با یک میز غیر رسمی متفاوت است که در ادامه مطلب به نحوه چیدمان میزها می پردازیم.
آداب غذا خوردن در رستوران
در میز غذا خوری همراه خانواده، دوستان و یا یک قرار کاری باشید فرقی نمی کند، رعایت آداب غذا خوردن نشان دهنده شخصیت و منش شماست و یک رفتار اشتباه بی منظور ممکن است سوء تفاهمی برای سایرین ایجاد کند. پس برای جلوگیری از هر گونه برداشت اشتباه و ایجاد ناراحتی بهتر است آداب غذا خوردن و اصول میز غذا خوری را بدانیم که در ادامه مطلب به شرح آن می پردازیم.
نخستین خودپرداز پیتزا
نخستین دستگاه خودپرداز پیتزا در ایلات متحده امریکا در سالن ناهارخوری دانشگاه Xavier در شهر Cincinnati راه اندازی شد. این دستگاه خودپرداز یک پیتزای داغ و تازه را در 3 دقیقه تحویل می دهد.
اشتباهات رایج هنگام پخت پیتزا
پنیر پیتزا یکی از اصلی ترین مواد پخت پیتزا است که کم یا زیاد شدن آن موجب خراب شدن غذای شما میشود. پس هنگام پخت پیتزا باید اصولی را برای بهتر شدن مزه آن رعایت کنید.
صبحانه در کشورهای مختلف دنیا
صبحانه اولین و اصلی ترین وعده غذایی است که در طول روز خورده می شود پس باید به کیفیت آن توجه بیشتری شود. در نقاط مختلف دنیا غذاهای متفاوتی به عنوان صبحانه خورده می شود که امتحان آن ها بسیار دلپذیر است.
موادی که نباید در یخچال نگهداری کرد
برخی از مواد غذایی با نگهداری در یخچال به سادگی خراب می شوند. با نگهداری این 15 ماده غذایی خارج از یخچال فضای خالی بیشتری هم خواهید داشت.
غذاهایی که اشتباه تلفظ می شوند
در دنیای پیشرفته امروز هنوز هم غلط های املایی و اشتباهاتی در تلفظ دیده می شود که بعضی از آن ها کاملا رایج شده اند و اکثر افراد آن ها را به گونه اشتباه آن می شناسند.
شستشوی درست کلم بروکلی
شستشوی مواد غذایی قبل از پخت و مصرف آن ها الزامی می باشد اما کلم بروکلی با آب خالی تمیز نخواهد شد. در این مقاله به شما 3 روش شستشوی کلم بروکلی را آموزش می دهیم تا با خیال راحت آن را مصرف کنید.
سرخ کن هنی پنی
دستورالعمل کار با سرخ کن هنی پنی
آداب رستوران رفتن در کشورهای دنیا
هر کشوری آداب غذا خوردن خاص خود را دارد که در صورت رعایت نکردن آن در رستوران های آن کشور و مکان های عمومی باعث تعجب و حتی ناراحتی مردم آن کشور می شود پس بهتر است قبل از سفر درباره سنت ها و رسوم آنجا تحقیق کنیم.
مرینیتور
دستور العمل کار با دستگاه مرینیتور مرغ
بروسکتا
بروسکتا (به ایتالیایی: Bruschetta، تلفظ: [brusˈketta]) نام یک نوع پیش‌غذای ایتالیایی است که در نواحی مرکزی ایتالیا تهیه می‌شود و منشأ و تاریخچه ی آن به ناحیه ی توسکانی و سده ی پانزدهم می‌رسد.
از بین بردن بوی بد ماکروفر
پس از هر بار گرم کردن و یا پخت غذا در ماکروفر داخل دستگاه بوی غذا را می گیرد که ترکیب این بوها خوشایند نمی باشد.
محبوب ترین غذاهای فرانسوی
غذاهای فرانسوی از مشهورترین و متنوع ترین انواع غذا در جهان است؛ به طوری که می توان گفت که تنوع غذاهای فرانسه بیش از هر کشور دیگر است؛ فقط غذاهای چینی از نظر تنوع قابل رقابت با غذاهای فرانسوی است.
سس سویا
زمانیکه نوبت به غذاهای چینی می رسد، استفاده از سس سویا اجتناب ناپذیر است. اغلب با برنج و سرخ کردنی مورد استفاده قرار می گیرد، اما معمولاً عموم مردم اطلاعات دقیقی در مورد این سس ندارند و حتی فرق میان انواع تیره رنگ و روشن آن را نمی دانند.
سس باربیکیو
سس باربیکیو معمولا برای کباب کردن و یا استیک به کار میرود.
ویژگی های یک رستوران خوب
ویژگی های خاصی هستند که یک رستوران خوب را از یک رستوران معمولی متمایز می کنند. از جمله کیفیت غذا که با عث می شود میزهای یک رستوران خوب با مشتری های راضی پر شود. اما نکات دیگری هم هستن که توجه به آن ها باعث جذب افراد بیشتری به رستوران شما می شود.
برگر سالمون
این برگر ماهی سالمون، یک راه عالی برای پر کردن بشقاب خود با یک غذای پیشگیری کننده از سرطان است.
خوشمزه ترین غذاهای دنیا
درست شبیه آداب و رسوم مردم در کشورهای مختلف که تفاوت بسیاری با هم دارد، ذائقه‌ی آنها نیز با هم متفاوت است و تقریبا هر کشوری غذاهای مختص خود دارد که برای کشورهای دیگر گاهی عجیب یا حتی غیرقابل خوردن به نظر می‌رسد.
رازهایی درباره لازانیا
رازهایی درباره لازانیا که سرآشپزها هرگز به شما نمی گویند.
خطرناک‌ ترین رستوران‌ های دنیا
عموما برای صرف غذا در یک محیط آرام و دلچسب اکثر افراد به رستوران مراجعه می کنند اما برخی رستوران ها با ایجاد محیطی ترسناک وسوسه یکبار غذا خوردن در این رستوران ها ایجاد می کنند.
گراتن سیب زمینی و قارچ‬
گراتن سیب زمینی و قارچ‬ یک غذای فرانسوی
عجیب ترین رستوران ها
رستوران‌ها بر اساس غذایی که سرو می‌کنند در دسته‌های مختلفی مانند سنتی، فست‌فود و …. قرار می‌گیرند. ولی در این بین تعدادی از رستوران‌ها نیز وجود دارند که به دلیل فضا و ویژگی خاص محل رستوران متمایز است.
نان زعتر لبنانی
زعتر نوعی ادویه‌ی مخلوط در خاورمیانه و شمال افریقا است که به عنوان چاشنی مستقیماً روی غذا می‌پاشند و یا با روغن زیتون مخلوط کرده، روی نان می‌مالند و به عنوان پیش‌غذا استفاده می‌کنند زعتر معمولا ترکیبی از سبزیجات خشک مانند آویشن وحشی و کنجد بوداده است.
پاستیتسیو، خوراکی اصالتا یونانی
پاستیتسیو خوراکی اصالتاً یونانی است که به عنوان یک وعده غذایی غنی، سنگین و چرب و چیلی مناسب ذائقه ایرانی! و ناهاری دلچسب است. پیشنهاد می‌شود برای اینکه غذایی رژیمی‌‌تر داشته باشید به جای گوشت قرمز، از مرغ، بوقلمون یا شترمرغ در طبخ آن استفاده کنید تا بعد از صرف غذا بتوانید حرکت کنید!
قوانین بهداشت رستوران و آشپزخانه
در محل پخت و توزیع مواد غذایی در رستوران باید موارد بهداشتی و ایمنی به شرح زیر رعایت شود.
توکیو شهر غذا
توکیو شهری رنگارنگ پر از غذاهای عجیب و غریب است. اگرچه ذائقه ما با مردم ژاپن کمی متفاوت است اما در هر رستوران می‌توان مزه‌‌ی خاصی را تجربه کرد.
پاستا محبوب ترین غذا در دنیا
بررسي نهادهاي بين‌المللي نشان داده‌اند پاستا محبوب‌ترين غذاي جهان و جزو رژيم غذايي بيشتر ساکنان کره زمين است اما راز محبوبيت اين غذا در چيست؟
معروف ترین سالاد یونانی
سالاد شامل طیف گسترده ای می باشد که از جمله : سالاد سبز ، سالاد سبزیجات ، سالاد ماکارونی و ... ، حال سالاد ها می توانند شامل سالاد های مخلوط نیز باشند همچون سالد مخلوط گوشت ، مرغ و غذاهای دریایی در نهایت شاید معروف ترین دسته سالاد هایی که بتوان نام برد سالاد میوه ها هستند که ترکیبی از میوه ها را در خود دارا می باشند.
افزایش مشتری رستوران
صاحب رستوران ها همیشه به دنبال ارتقا رستوران خود و راهکاری برای افزایش مشتری هستند. هیچ توجیهی برای کاهش تعداد مشتریان و عدم ابتکار عمل در بخش بازاریابی وجود ندارد.
ویژگی های پرسنل یک رستوران
هر کسی می داند که یک تجربه بد در رستوران چکونه است. برای دریافت نوشیدنی خود باید مدت طولانی صبر کنید، هر سفارش خود را باید دو بار تکرار کنید و در آخر هم با شما رفتار بی ادبانه ای می شود. اما اگر به جای این اشتباهات و سهل انگاری ها یک سرو به موقع و موفق صورت گیرد چقدر می تواند در ایجاد یک خاطره خوب برای مشتریان موثر باشد؟ در ادامه مطلب 7 راهنمایی درباره چگونگی یک سرو موفق ارایه شده است.
 فیله مرغ – سیب زمینی کریسپی
طرز تهیه فیله مرغ با سیب زمینی کریسپی
چیپس پیاز به روش رستوران ها
طرز تهیه حلقه پیاز سوخاری به روش رستوران ها
نخستین پیتزا فروشی ایران
در کشور ما، اولین پیتزافروشی اوایل دهه 40 شمسی در خیابان «نوفل لوشاتو» به نام «پیتزا داوود» افتتاح شد. این رستوران کوچک و جمع و جور که هنوز هم به همان روال و شیوه سابق مشغول کار است، پاتوق جماعت آمد و فرنگ رفته ای شد که برای خوردن این غذای عجیب و نامتعارف که شباهت زیادی به شیرینی داشت، سر و دست می شکستند.
رازهای خوشمزه شدن گوشت
بهتر است قبل از فریز کردن گوشت آن را خوب بشویید و بعد خشک کنید.در این صورت به راحتی گوشت و شیره آن که در اثر سرما از گوشت خارج شده را بپزید.
روغن زیتون مخصوص سرخ کردن نیست
سالم ترین روش برای پخت غذا، روش بخارپز کردن است. در صورتی که ناچار هستید غذای خود را سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.
انواع پیتزا ایتالیایی
یکی از مشکلات اغلب افراد در فست فودها اسم های ناآشنای پیتزاها است که برای آشنایی با ترکیبات هر یک از این نام ها هفت مورد از محبوب ترین پیتزاها را به طورخلاصه شرح داده ایم.
بسته بندی جدید مک دونالد
بسته بندی نو آورانه مک دونالد که طراحی شده توسط Ian Gilley میباشد به کاهش ضایعات کمک میکند.این بسته بندی ساخته شده از کاغذ فشرده و ضد تخریب محیط زیست میباشد.ساندویچ مک دونالد ،سیب زمینی سرخ شده سس و یک نوشیدنی همگی باهم در یک بسته بندی خلاقانه.
گران ترین پیتزای جهان
دامنیکو کرولا گرانترین پیتزای جهان را با خوراک ها گران قیمت از جمله گوشت گوزن،سس گوجه مخصوص، ماهی قزل  آلا دودی اسکاتلندی، خرچنگ تازه و ترد و خاویار پخت کرده است.
بهترین رستوران های جهان
برخی رستوران ها به جز غذاهای خوشمزه، منظره زیبا و فضایی فوق العاده را نیز در اختیار توریست ها قرار می دهند. ما در اینجا بهترین رستوران های جهان را، از رستوران برفی در فنلاند گرفته تا رستوران زیر آب در مالدیو، به شما معرفی می کنیم.
تاریخچه ساندویچ در ایران
از دوران جنگ دوم به بعد اولین ساندویچ‌فروش‌ها در تهران و سپس در طول 10 سال در شهرستان‌ها افتتاح شدند که غالب کارکنان آنها ارمنى بودند.
اهمیت انتخاب روغن مناسب و فیلتراسیون
 انتخاب روغن مناسب چند عامل مهم در هنگام انتخاب روغن مناسب وجود دارد:
اطلاعات لازم برای خرید یخچال
اطلاعات لازم برای خرید یخچال چگونه محیط پیرامونی تجهیزات خنک کننده، بر آن‌ها اثرگذار خواهد بود
غذای کریسمس در کشورهای مختلف
کریسمس یکی از شب‌هایی است که مردم هر کشوری در کنار خانواده و دوستانشان، شام متفاوتی را تهیه می‌کنند که اغلب بر اساس سنت‌های پیشین انتخاب شده و هنوز هم آنها را روی میزهای شام شب کریسمس می‌توان دید.
راه‌اندازی یک پیتزا فروشی موفق
صنعت رستوران‌ به این معروف است که رستوران‌های جدید را زنده‌زنده می‌خورد و طی 3 سال اول آن‌ها را مجبور به تعطیل کردن می‌کند. خوشبختانه، پیتزا یکی از غذاهای مورد علاقه مردم و یک صنعت 36 بیلیون دلاری است. بنابراین شما باید در این رقابت با سرویس‌دهی به جمعیت انبوه پیشتاز باشید. در زیر 10 راهکار برتر ارائه شده است که شما برای اینکه مطمئن شوید در بازار حضور موفق خواهید داشت و مانند
قدیمی ترین رستوران جهان
رستوران سوبرینو دی بوتین (Sobrino de Botin) در مرکز شهر مادرید عنوان قدیمی ترین رستوران جهان را در کتاب رکوردهای گنیس به خود اختصاص داده است. این یک رستوران چهار طبقه (با احتساب زیر زمین) است که از چوب ساخته است.  
رستوران ژاپنی که میمون‌ها غذا سرو می‌کنند
رستورانی در شهر اوتسونومیای ژاپن در شمال توکیو قرار دارد که دو میمون به عنوان پیش‌خدمت غذا سرو می‌کنند. رستوران Kayabukiya Tavern سال ۲۰۰۸ توسط یک روزنامه‌نگار که فیلم سرو غذا توسط میمون‌ها را در یوتیوب منتشر کرد به شهرت رسید.
رستوران روماتای پالادیوم
نصب اولین فر کوپونه ایتالیا در ایران در رستوران روماتای پالادیوم
تاریخچه رستوران KFC
فست فود KFCتوسط هارلند ساندرز (HARLAND SANDERS) تاسیس شده است شخصی که فروختن مرغ سوخاری را از رستوران بین راهی خود در کوربین کنتاکی ،در دوران رکود اقتصادی جنگ جهانی دوم شروع کرد.ساندرز به پتانسیل فرانچایزینگ (FRANCHISING) در صنعت فست فود پی برد و اولین شعبه خود را درSALT LAKE CITYدر سال 1959 افتتاح کرد.
بزرگترین جشنواره غذا کجاست
جشنواره غذا، هرساله در کشورهای مختلف و با محوریت مواد غذایی متفاوت برگزار می‌شود. هدف اصلی این جشنواره، متحد کردن گروه‌های مردمی به هنگام فصل برداشت و شکرگزاری برای فصلی پرمحصول است.
خدمات پس از فروش
خدمات پس از فروش حبتور اینترنشنال از سال 1382 فعالیت خود را در ایران با تکنسین های داخلی تحت آموزش مهندسین خارجی آغاز کرده و تا قبل از آن ( سال های 78 تا 82 ) کلیه خدمات فنی توسط مهندسین خارجی انجام می پذیرفت ، که به دلیل درخواست رو به افزایش برای خدمات ، تصمیم گرفته شد از نیروهای داخلی متخصص به عنوان تکنسین بهره گرفته شود.
هنی پنی
هنی پنی در سال 1957 نخستین بار برای ساخت اولین سرخ کن تحت فشار بازار تجاری جهان تاسیس شد.  
×