چک لیست نظافت آشپزخانه

رستوران خود را تمیز کنید و یا آن را تعطیل کنید. 

اگر نمی توانید رستوران خود را تمیز نگه دارید بهتر است آن را تعطیل کنید. تمیز نبودن فضای رستوران شما به سرعت سبب کاهش مشتریان می شود و کثیفی آشپزخانه و تجهیزات فست فود و حمل و نقل نامناسب مواد غذایی خطر جدی برای بهداشت و سلامت دارد. هیچ توجیهی برای تمیز نگه نداشتن رستوران وجود ندارد.


چندبار شما از من شنیده اید تمیز نگه داشتن رستوران غیر ممکن است؟ تمیز نگه داشتن یک رستوران هزینه زیادی ندارد و در عین حال بهانه های زیادی برای تمیز نبودن رستوران از افراد شنیده ام: زمان لازم را برای تمیز کردن رستوران و تجهیزات فست فود ندارم، پول کافی ندارم، کارکنان به حرفم گوش نمی دهند و جالب توجه ترین آنها این است که اصلا متوجه تمیز نبودن آن نمی شوند.

به عنوان یک مدیر تمیز نگه داشتن رستوران وظیفه ی شماست و این موضوع کار سختی نخواهد بود اگر برنامه ریزی ، سازمان دهی ، هماهنگی و کمی پشتکار داشته باشید.

ما در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد چگونه آشپزخانه خود را همیشه تمیز نگه دارید.

 

نظافت آشپزخانه صنعتی

 

چک لیست نظافت روزانه

سرخ کن ها را تمیز کنید

تمام سطوح را تمیز کنید (تخته کار را فراموش نکنید)

سطح گریل را برس بکشید و مطابق اصول بهداشتی تمیز کنید

همه ی لباس ها، پیش بندها و کلاه ها شسته شود

دستگاه پنیر و گوشت خردکن مطابق اصول بهداشتی تمیز شود

تمام مواد غذایی قبل از فریز شدن وکیوم و برچسب گذاری شوند

زمین جارو و طی کشیده شود

پاک کردن سطح تمام تجهیزات آشپزخانه

تمیز کردن محفظه روغن

فیلتر هود در ماشین ظرفشویی گذاشته شود

تعویض فویل های گریل

خالی کردن زباله ها و بازیافتی ها

شستشوی پادری ها

شستشوی سینک ها و شیرآلات با آمونیاک

پاک کردن درست چربی ها و روغن ها

 

چک لیست نظافت هفتگی

نظافت فرها (طبق دستورالعمل کارخانه)

خالی، تمیز و ضدعفونی کردن یخچال و خنک کننده ها

تمیز کردن دستگاه قهوه

پاکسازی لوله ها با لوله باز کن

شستشوی دیوارها

 

نظافت ماهانه

نظافت پشت دستگاه ها و سطوح آنها طبق دستورالعمل بهداشت سازنده ی آن ها

خالی و تمیز کردن فریزها

شستشوی سقف

چک کردن تجهیزات: آیا چاقو ها تیز هستن؟ فر و ترمومترها کالیبره هستند؟

 

 

تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

منبع: Easyice

مطالب مرتبط :

اطلاعات لازم برای تاسیس رستوران ویژگی های یک رستوران خوب انتخاب بهترین مکان برای رستوران توسعه یک طرح کلی برای رستوران
اطلاعات لازم برای تاسیس رستوران ویژگی های یک رستوران خوب انتخاب بهترین مکان برای رستوران توسعه یک طرح کلی برای رستوران

 

×