چیکن میلانز

دستور پخت چیکن میلانز


مواد لازم برای تهیه 2 پرس

فیله مرغ                      6عدد

نان باگت تست شده      200گرم

تخم مرغ                       3عدد

ریحان خردشده              50گرم

پنیر پارمسان                 50گرم

نمک و فلفل سیاه           به میزان دلخواه

ابتدا فیله های مرغ را رگ گیری کرده و با دست آنها را پهن می کنیم.سپس نان باگت را در فر تست کرده و آن را ریز آسیاب می کنیم.

سفیده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده، ریحان خرد شده، پنیر پارمسان، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و فیله ها را در آن می غلطانیم.

فیله ها را از مایع درآورده و در پودر نان می غلطانیم. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و فیله ها را سرخ می کنیم.

پس از آماده شدن می توان آن را با پنیر موزارلای تازه تزئین کرد و با سبزیجات پخته یا پاستا سرو نمود.

 

تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

×