10 سس سالاد

درست کردن سس های خوشمزه ای نظیر سس سزار و سس فرانسوی، خیلی پیچیده و مشکل نیست. در واقع، شما می توانید یک معجون ساده و خوشمزه را  در عرض چند دقیقه تنها با ترکیب کردن چند ماده غذایی، آماده سازید. دستور تهیه سس هایی که در این مقاله می خوانید توسط جری پلگرینو، کارشناس آشپزی کارخانه معروف تولید روغن زیتون و سرکه پمپین(Pompein)، نوشته شده و در همه انواع سس ها از سس یونانی گرفته تا سس ایتالیایی و سس خردل و عسل، از یک فرمول پایه استفاده شده است. همه این سس ها به راحتی و سهولت تهیه می شوند و آنها به مقدار کم و تنها برای چند بار استفاده کافی هستند، بنابراین درباره نگهداری و فاسد شدن آنها نگرانی نداشته باشید.


طرز تهیه برای همه سس ها:


در یک کاسه بزرگ، همه مواد به جز روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و با همزن فلزی یا چنگال خیلی سریع هم بزنید. سپس اگر سس حاوی روغن زیتون بود، در آخر روغن زیتون را با یک جریان آرام و پیوسته و یکنواخت به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس نرم و یکدست شود.

 

1. سس یونانی

مواد لازم:
سرکه انگور قرمز 2 قاشق چایخوری
فلفل سبز تند رنده شده کمی
روغن زیتون خالص 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه نصف قاشق چایخوری
پودر سیر کمی
پونه کوهی تازه کمی
ریحان تازه رنده شده کمی
نمک و فلفل

2. سس سرکه بالزامیک و تمشک

مواد لازم:
سرکه بالزامیک 2 قاشق چایخوری
تمشک له شده كمي
روغن زیتون خالص 2 قاشق غذاخوری
سس خردل نصف قاشق چایخوری
پودر سیر کمی
نمک و فلفل


3. سس حیوانی

سرکه قرمز 1 قاشق چایخوری
ماست چکیده 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
سویا سس یک چهارم قاشق چایخوری
پیازچه یا پیاز کوهی تازه کمی
پودر سیر کمی
پودر پياز کمی
نمک و فلفل

4. سس پنیر آبی

مواد لازم:
سرکه قرمز 1 قاشق چایخوری
ماست چکیده 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
سویا سس یک چهارم قاشق چایخوری
سس خردل یک چهارم قاشق چایخوری
پنیر آبی رنده شده 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر کمی
نمک و فلفل


5. سس ایتالیایی

مواد لازم:
سرکه قرمز 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون خالص 2 قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
پودر سير کمی
پونه کوهی تازه خرد شده کمی
ریحان تازه کمی
نمک و فلفل

 
6. سس عسل و خردل

مواد لازم:
سرکه بالزامیک 2 قاشق چایخوری
عسل 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون خالص 2 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق غذاخوری
سس قرمز تند كمي

7. سس آسیایی

مواد لازم:
سرکه بالزامیک 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون خالص 2 قاشق غذاخوری
سویا سس کمی
زنجبیل تازه رنده شده کمی
پودر سیر کمی
کنجد بوداده کمی

8. سس دانه خشخاش

مواد لازم:
سرکه قرمز2 قاشق چایخوری
فلفل سبز تند کمی
روغن زیتون خالص 2 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق چایخوری
دانه خشخاش نصف قاشق چایخوری
پودر سیر کمی

 
9. سس فرانسوی

مواد لازم:
سرکه قرمز 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون خالص 2 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق چایخوری
سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 1 قاشق چایخوری
سویا سس کمی
پاپریکا کمی

10. سس سزار

مواد لازم:
سرکه بالزامیک 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون خالص 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمیزان رنده شده 2 قاشق غذاخوری
سویا سس کمی
آب لیمو ترش تازه کمی
پودر سیر کمی
نمک و فلفل

سس سالاد
سس سالاد
انواع سس سالاد

 

 

 

مطالب مرتبط :

معروف ترین سالاد یونانی سالاد اندونزی رازهای خوشمزه شدن سالاد کاپوناتا سیسیلی
معروف ترین سالاد یونانی سالاد اندونزی رازهای خوشمزه شدن سالاد کاپوناتا سیسیلی

 

×