توکیو شهر غذا

توکیو شهری رنگارنگ پر از غذاهای عجیب و غریب است. اگرچه ذائقه ما با مردم ژاپن کمی متفاوت است اما در هر رستوران می‌توان مزه‌‌ی خاصی را تجربه کرد.


رستوران‌های متنوعی در توکیو وجود دارد که هر کدام غذایی خاص سرو می‌کنند. هتل اورینتال در توکیو سه رستوران دارد که هر کدام از آن‌ها توسط سرآشپزهای حرفه‌ای که در فرانسه تحصیل کرده‌اند، اداره می‌شود. جالب است بدانید که تمام وسایل آشپزخانه‌ی این رستوران‌ها از فرانسه آورده شده اند.

 

در توکیو، میوه‌ها و سبزیجات به سبک خاصی نگهداری و بسته‌بندی می‌شوند. حتی قیمت‌گذاری آن‌ها در مغازه‌ها موضوع بسیار مهم و با اهمیتی است و معمولا مجموعه‌ای از سبزیجات مشابه در یک بخش و بسته‌های خاصی به فروش می‌رسند. آشپزها هم در خرید مواد اولیه بسیار حساس هستند و از برگرداندن مواد غذاییکه مورد نظرشان نباشد، ابایی ندارند.

 

بدون شک سوشی یکی از مهم‌ترین غذاهای ژاپنی‌ها است. اما در کنار این غذای دوست داشتنی و محبوب انواع غذاهای دیگر هم سرو می‌شود. جالب است بدانید بخش زیادی از این غذاها در کشورهای اروپایی نیز وجود دارند و البته ۵۰ رستوران فرانسوی که در این شهر وجود دارد.

 

برای بیشتر ژاپنی‌ها نودل‌ نمونه کامل و واقعی از غذای ارزان و سریع محسوب می‌شود. یک کاسه از این غذای دوست داشتنی که باید با صدای هورت کشیدن هم همراه باشد، مورد علاقه بیشتر ژاپنی‌ها است و فرقی نمی‌کند آن را زمان نهار بخورند یا ساعت‌ها بعد از شام، همیشه برای یک کاسه نودل جا دارند!

 

رستوران‌ غذاهای دریایی طرفداران ویژه‌ای دارد و هر بشقاب داستان در خود دارد. داستان عجیبی از رنگ و طعم‌های متفاوت. یکی از بشقاب‌های غذا Rock on the seashore است که در آن از نان سیاه استفاده شده و داخل آن با سیب زمینی پوره شده پر شده و شبیه به سنگ است.

 

فستیوال‌هایی در ژاپن برگزار می‌شود که در آن غذاهای آسیایی و دریایی سرو می‌شود. برای این برنامه سرآشپزهایی از نقاط مختلف جهان در توکیو جمع می‌شوند و مسابقه‌ای را برگزار می‌کنند.

 

هیدتوکی ساتو سرآشپز ژاپنی رستوران ریوگان است که سه ستاره دارد. این سرآشپز می‌گوید همه ما آشپزها می‌دانیم که با غذاهای خودمان فضای هنری را می‌توانیم به وجود بیاوریم و تمام تمرکز ما بر روی کیفیت و جزئیاتی است که در حال انجام آن هستیم.

 

توکیو شهر غذا

 

بازار ماهی در توکیو روزانه ۳ هزار تن ماهی در یک روز به همراه دیگر غذاهای دریایی به مشتریان می‌فروشد.

 

جالب است بدانید که ژاپنی‌ها برای تهیه سوشی سرآشپز جدا دارند؟ جیرو اونو و اوشیکازو اونو دو برادری که تخصصشان تهیه سوشی است. جیرو ۸۹ سال دارد و سال‌ها است سوشی تهیه می‌کند و جزو اولین نفرات در دنیا است که این غذای محبوب را طبخ کرده است و حتی مستندی از زندگی‌اش هم تهیه شده است.

 

یوشیهارو کاجی سرآشپز رستوران هنگ کنگی فلیکس می‌گوید در توکیو رقابت میان سرآشپزها بسیار زیاد است و همه تلاش می‌کنند بهترین باشند، به همین دلیل به دنبال کشف مزه‌های تازه برای ذائقه‌های مختلف هستند.

 

مطالب مرتبط :

گراتن سیب زمینی و قارچ عجیب ترین رستوران ها رازهایی درباره لازانیا پاستیتسیو خوراکی اصالتا یونانی
گراتن سیب زمینی و قارچ عجیب ترین رستوران ها رازهایی درباره لازانیا پاستیتسیو خوراکی اصالتا یونانی

 

 

×