بروسکتا

بروسکتا (به ایتالیایی: Bruschetta، تلفظ: [brusˈketta]) نام یک نوع پیش‌غذای ایتالیایی است که در نواحی مرکزی ایتالیا تهیه می‌شود و منشأ و تاریخچه ی آن به ناحیه ی توسکانی و سده ی پانزدهم می‌رسد.


بروسکتا معمولاً به عنوان اسنک یا اشتهاآور سرو می‌شود.

 

 

 

مواد لازم :

گوجه فرنگی : 4 عدد درشت

روغن زیتون : به مقدار لازم

ریحان تازه خرد شده : 100 گرم

جعفری تازه خرد شده : 100 گرم

پنیر پارمزان یا موتزارلا : 300 گرم

سیر : 5 حبه

آویشن : 1 قاشق غذاخوری

پیازچه : 100 گرم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

نان تست یا نان باگت کلفت : 10 برش

 Bruschetta

 

طرز تهیه بروسکتا :

قبل از آماده شدن مواد بروسکتا ، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.

پیازچه و گوجه‌فرنگی را ریز خرد کرده و داخل یک کاسه متوسط می‌ریزیم.

روغن زیتون، آویشن، جعفری، ریحان، نمک و فلفل را نیز داخل کاسه ریخته و تمام مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

اگر از نان باگت استفاده می‌کنیم، آن ها را در اندازه‌هایی به قطر 2 سانتیمتر بصورت اریب برش زده و روی سینی فر می‌چینیم.

زیر و روی نان ها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب می کنیم.

سیر ها را کاملاً له کرده و روی نان ها می مالیم.

از مخلوط آماده شده گوجه‌فرنگی روی نان ها ریخته و پنیر پارمزان رنده‌ شده را نیز روی آنها می‌ریزیم.

سینی فر را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا نان‌ها کمی برشته شوند.

بروسکتاهای آماده شده را بعد از خارج کردن از فر با چند پره از ریحان تزئین کرده و سرو می کنیم.

 

نکته :

برای تهیه بروسکتا از انواع سبزیجات، ژامبون، حبوبات، پنیر خامه ای، فتا و ... می توان استفاده کرد.

ریحان اصلی که در این غذا استفاده میشود، ریحان ایتالیایی یا بازیل است که در صورت در دسترس بودن حتماً از این نوع ریحان استفاده نمایید که عطر و بوی بهتری دارد .

 

مطالب مرتبط :

آداب رستوران رفتن اشتباهات رایج هنگام پخت پیتزا کدام روغن برای کدام شیوه طبخ راز سیب زمینی های سرخ کرده
آداب رستوران رفتن اشتباهات رایج هنگام پخت پیتزا کدام روغن برای کدام شیوه طبخ راز سیب زمینی های سرخ کرده

 

 

×