فضای مورد نیاز جهت مدیریت آشپزخانه

در نظر گرفتن یک فضای مجزا جهت دفتر،اتاق شستشو و یا اتاق زباله به ابعاد و پیچیدگی عملکرد آشپزخانه رستوران بستگی دارد.این اقدامات معمولا در قسمت بارانداز و در صورت نبود فضای بارانداز در سایر فضاهای آشپزخانه انجام می گیرد.فضای دفتر مدیریت باید کوچک باشد (6/4 متر مربع)، فضای اتاق شتشو و زباله نیز باید محدود باشند (4/7-6/4 متر مربع) و تنها یک فضای کوچک در قسمت بار انداز می تواند به فضای استراحت کارکنان اختصاص یابد.


 

 

 

فضای تقریبی مورد نیاز (خالص)

تعداد صندلی ها

مساحت دفتر مدیریت (متر مربع)

مساحت اتاق شستشو(متر مربع)

مساحت اتاق زباله(متر مربع)

فست فود و یا کمتر از 50

-

-

5/75

100 - 50

-

-

5/75

175 - 100

7/43

7/43

7/43

250 - 175

9/29

7/43

7/43

500 -250

14/86

7/43

11/15

بیشتر از 500

22/30

11/15

11/15

جدول1- فضاهای مورد نیاز در قسمت بار انداز آشپزخانه صنعتی بر اساس ظرفیت سالن

 

فضای مورد نیاز جهت مدیریت آشپزخانه

 

تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

گردآوری: مهشید ذوالفقاری

×