سس انار

وقتی از انار سس تهیه می شود دانه ها از آن جدا شده و آب را غلیظ می کنند. سس انار عمده خواص آب انار را دارد اما از آنجا که مجبوریم برای غلیظ شدن آب را بجوشانیم برخی از ویتامین های آب انار از جمله ویتامین C آن از بین می رود اما قسمت عمده مواد موثر در سس انار باقی می ماند. رنگدانه های موجود در انار نیز از جمله ترکیب های ارزشمندی هستند که در رب باقی می مانند و باعث قرمزی آن می شوند.


این سس جهت استفاده کنار استیک مرغ یا گوشت تهیه می شود ومتناسب با فصل پاییز وزمستان است وسس بسیار لذیذ وساده ای نیز می باشد.

مواد لازم:نشاسته ذرت 2قاشق سوپ خوری

عصاره مرغ   1عدد

فلفل سیاه 4/1 قاشق چایخوری(نیم کوب)

آب انار 2پیمانه

دانه انار ملس 2/1پیمانه

آب لیموی تازه 4/1 قاشق سوپ خوری

نمک به میزان لازم

کره 15گرم

کره را با نشاسته کمی تفت داده وسپس آب انار را به آن اضافه می کنیم وهم می زنیم تا نشاسته گلوله نشود وهمه مواد را جر دانه های انار اضافه کرده در حرارت پایین اجازه می دهیم تا به غلظت مورد نیاز برسد.سپس دانه های انار را به آن اضافه کرده وسس آماده مصرف می باشد.

 

تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

×