کراکت سیب زمینی

کراکت سیب زمینی جزو غذاهای فرانسوی میباشد که در رده ی غذاهای فوری قرار میگیرد و در مدت زمان 30 دقیقه پخته می شود.


 

 

 

 

مواد لازم کراکت سیب زمینی

گوشت چرخ کرده : 250 گرم
سیب زمینی متوسط : چهار عدد
تخم مرغ : دو عدد
پنیر پیتزا : 200 گرم
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غداخوری
پیاز : یک عدد
آرد سفید : به مقدار لازم
پودر سیر : به مقدار دلخواه
پودر پیاز : به میزان دلخواه
نمک : به میزان لازم
فلفل قرمز : به میزان لازم
پودرسوخاری : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

 

طرز تهیه کراکت سیب زمینی

پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم ، سپس گوشت را به همراه نمک ، فلفل قرمز و رب به آن اضافه کرده و تفت میدهیم .
سیب زمینی را آبپز کرده و رنده میکنیم ، سپس یک عدد از تخم مرغ را به همراه نمک و ادویه دلخواه به آن اضافه کرده ورز میدهیم تا خمیری شود ، سپس آن را به مدت حدودا 10 الی 15 دقیقه درون یخچال قرار میدهیم .
خمیر سیب زمینی را از درون یخچال خارج کرده آن را چانه میزنیم و سپس مقداری از آن را برداشته در کف دست پهن میکنیم و داخل آن را با مواد گوشتی و مقداری پنیر پر میکنیم .
خمیر را از اطراف جمع کرده تا به شکل استوانه درآید ، سپس آن را درون آرد سفید ، تخم مرغ و بعد پودر سوخاری می غلتانیم و بعد درون روغن سرخ میکنیم . مابقی کراکت ها را نیز به همین ترتیب آماده میکنیم .

 

 

مطالب مرتبط :

بهترین رستوران های جهان عجیب ترین رستوران ها قدیمی ترین رستوران جهان خطرناک‌ ترین رستوران‌ های دنیا
بهترین رستوران های جهان عجیب ترین رستوران ها قدیمی ترین رستوران جهان خطرناک‌ ترین رستوران‌ های دنیا

 

×