طعم دار کردن سرکه

اگر شما هم از جمله افرادی هستید که از طعم سرکه لذت می برید، بهتر است سرکه های طعم دار را نیز امتحان کنید. 

سرکه طعم دار که در تجهیزات فست فود و رستوران ها هم جنبه زیبایی داشته هم طعم دلپذیری به غذا می دهد را به راحتی می توانید خودتان تهیه کنید. در صورت امکان از سبزیجات تازه استفاده کنید چون طعم بیشتری به سرکه می‌دهند همچنین استفاده از سرکه خوب موجب می شود تا نتیجه بهتری بگیرید.


طعم دار کردن سرکه

برخی ترکیبات گیاهی که ترکیب آن ها با سرکه خوش‌طعم می‌شود:

پیاز، سیر، ارگانو، ریحان

پوست لیمو، شوید، رازیانه

گوجه‌فرنگی خشک‌شده ( ترجیحاً خشک‌شده در آفتاب)، ریحان، سیر، پیاز

فلفل تند، پیاز، سیر

رزماری، آویشن، سیر

مریم گلی، شوید، گشنیز

سیر، پیاز، ریحان، هسته کاج

مراحل آماده سازی:

غذا ساز خود را آماده کنید و سه چهارم فنجان از سبزیجات مورد علاقه خود را در آن بریزید.

حدود یک فنجان سرکه به آن اضافه کنید.

درِ غذا ساز را بگذارید و آن را به مدت سی ثانیه با درجه زیاد روشن کنید. سپس سبزیجات بیشتری اضافه کنید و دو فنجان سرکه دیگر بریزید. یک تا دو دقیقه دیگر غذا ساز روشن بماند.

داخل چای‌صاف‌کن یا الک را با فیلتر قهوه بپوشانید و به آرامی مخلوط سرکه و سبزیجات را در آن بریزید تا سرکه از فیلتر عبور کرده و داخل کاسه بریزد. به دقت سبزیجات را به فیلتر فشار دهید تا همه سرکه از آن خارج‌شده و وارد کاسه شود.

دوباره الک را با فیلتر قهوه دیگری بپوشانید و زیر آن کاسه قرار داده و سرکه را در الک بریزید تا از صافی عبور کند و وارد کاسه شود تا سبزیجاتی که ممکن است در مرحله قبل وارد آن شده باشند، گرفته شوند.

سرکه به دست آمده را در یک شیشه تمیز با درپوش محکم، نگهداری کنید.

می‌توانید تمام سبزیجات و ادویه‌تان را اضافه کنید. هر قدر سرکه بیشتر بماند طعم آن قویی‌تر می‌شود.

 

×