نحوه بلنچ کردن قارچ

هنگام تمیز کردن قارچ،هیچ گاه آن را در آب خرد نکنید، اگر قارچ هنگام پختن،خیلی خیس باشد،آب زیادی از خود پس خواهد داد و به جای آنکه برشته شود ،با بخار می پزد.


قارچ را خرد کرده ودرقابلمه ریخته وبرای هرکیلو قارچ 2قاشق غذا خوری سرکه سفید ریخته وکمی نیز زردچوبه به ان اضافه می کنیم.

پس از اینکه قارچ شروع به اب انداختن کرد انرا همزده وپس از 5 دقیقه از روی گاز بر می داریم.

اب نمک 20درصد اماده کرده وقارچ را دراب نمک ریخته ودر یخچال نگهداری می کنیم.

 

تمامی مطالب متعلق به سایت تک آشپزخانه می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

×