تکنیک های پخت خمیر پیتزا

خمیر آماده با خمیری که تازه درست شده بسیار متفاوت است، به همین دلیل است که فست فودها و رستوران ها خمیر خود را برای مصرف روزانه آماده می کنند. هر سرآشپز روش مخصوص خود را برای به عمل آمدن خمیر دارد اما تکنیک های زیر برای حرفه ای شدن به شما کمک می کند.


1.  از آب گرم استفاده کنید. آب باید نه داغ باشد نه سرد. مخمر خمیر برای به عمل آمدن نیاز به آب گرم و ولرم دارد. این مخمر خمیر در آب داغ میمیرد و در آب سرد به عمل نمی آید.

2-وقتی در دستور پخت می گوید از شکر استفاده کنید حتما استفاده کنید چون باعث بهتر عمل آمدن خمیر میشود.از عسل هم میتوان به جای شکر استفاده کرد.

3-از آردی استفاده کنید که میزان بیشتری گلوتن دارد.( هنگامی که آرد را با آب مخلوط کنیم یک پروتئین پیچیده به نام گلوتن ساخته می شود .وجود گلوتن باعث می شود تا گازها و حبابهای ور آمدن و فراوری شده داخل خمیر بماند و همین موضوع باعث تردی خمیر میشود.)

4- ورز دادن بسیار مهم است با دست حدود 15 تا18 دقیقه و با ماشین خمیر زنی 8 تا 10 دقیقه ورز دهید.

5-اگر از سنگ مخصوص پخت پیتزا استقاده کنید نتیجه بسیار عالی میشود. داخل فر پیتزا ایتالیایی سنگی می باشد که داغ شدن این سنگ باعث تردی خمیر پیتزا می شود.

 

مطالب مرتبط :

نخستین پیتزا فروشی ایران انواع پیتزا ایتالیایی محبوب ترین پیتزاها اشتباهات رایج هنگام پخت پیتزا
نخستین پیتزا فروشی ایران انواع پیتزا ایتالیایی محبوب ترین پیتزاها اشتباهات رایج هنگام پخت پیتزا

 

 

×