دهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته
حضور شرکت تک آشپزخانه در دهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته
روانشناسی رنگ‌ها در فست فود و رستوران
برخی رنگ های مشخص می توانند احساسات افراد و حال روحی آن ها را تحت تاثیر قرار دهند. اگر در حال مدیریت یک رستوران و یا فست فود هستید و یا قصد دارید به زودی یک رستوران راه اندازی کنید انتخاب رنگ مناسب در فروش بیشتر به شما کمک ویژه ای خواهد کرد.
گزارش تصویری از همایش فر پخت ترکیبی رشنال
نخستین همایش آشنایی با عملکرد فر پخت ترکیبی رشنال در ایران توسط شرکت تک آشپزخانه برگزار شد.
تجهیزات کافی شاپ
اگر قصد راه اندازی کافی شاپ دارید و اطلاعاتی در این زمینه ندارید متن زیر به شما کمک می کند تا با شناختی دقیق و آگاهی لازم در این زمینه قدم بردارید و به هدف خود برسید.
5 گام اساسی برای راه اندازی رستوران
برای راه اندازی رستوران باید برنامه ریزی کرد. در مطلب زیر 5 گام مهم و اصلی برای راه اندازی رستوران به صورت مختصر شرح داده شده است.
با فر رشنال چه غذاهایی پخته می شود
با فر پخت ترکیبی رشنال (فر کامبی رشنال) هر کسی می تواند پخت حرفه ای را تجربه کند. فر رشنال قابلیت پخت هر نوع ماده غذایی را که شما بخواهید دارد. تخم مرغ، گوشت، ماهی، انواع سبزیجات و ... . دستگاه فر پخت ترکیبی رشنال با حفظ کیفیت مواد غذایی حرارت و رطوبت را در تمام طبقات دستگاه توزیع می کند
پاستا یا ماکارونی
پاستا (Pasta) یعنی خمیر. هر شکل و رنگ و اندازه ای باشد مهم نیست، اسمش پاستا است. در انگلیسی خمیر را Paste می نامند. اگر شما جزو آن دسته هستید که این نکته را می دانستید، بدانید که خیلی ها هنوز پاستا را "ماکارانی" می نامند.
چک لیست نظافت آشپزخانه
رستوران خود را تمیز کنید و یا آن را تعطیل کنید.  اگر نمی توانید رستوران خود را تمیز نگه دارید بهتر است آن را تعطیل کنید. تمیز نبودن فضای رستوران شما به سرعت سبب کاهش مشتریان می شود و کثیفی آشپزخانه و تجهیزات فست فود و حمل و نقل نامناسب مواد غذایی خطر جدی برای بهداشت و سلامت دارد. هیچ توجیهی برای تمیز نگه نداشتن رستوران وجود ندارد.
رازهای مدیریت کافی شاپ
در ابتدا، کافی‌شاپ را باید مانند سایر تجارت‌ها در نظر گرفت. اگر آن را به درستی مدیریت نکنید هرگز تجارت موفقی نخواهد بود.
نمایشگاه گلفود
نمایشگاه گلفود یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های حوزه‌ی محصولات غذایی در جهان محسوب می‌شود که در کشور امارات متحده عربی، مرکز تجارت جهانی دبی برپا می‌شود.
سس پستو
سس پستو جزو سس و رب میباشد که زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه طول می کشد. این سس برای پاستا بسیار کاربردی است.
آداب غذا خوردن در ایتالیا
یکی از لذت بخش‌ترین کارهایی که به‌هنگام سفر به ایتالیا می‌توان انجام داد، خوردن غذاهای ایتالیایی می‌باشد. مردم ایتالیا غذا خوردن را خیلی جدی می‌گیرند و عاشق غذا خوردن هستند. هر منطقه و هر شهری در ایتالیا دارای غذاهای مخصوص به خود می‌باشد
گرانترین شام دنیا
یک سرآشپز با پیشنهاد و تهیه گرانترین شام دنیا سوژه رسانه ها شده است قیمت این غذا 600 میلیون تومان عنوان شده که موجب واکنش بسیاری گردیده است.
سالاد نیسواز فرانسوی
این سالاد فرانسوی یکی از سالادهای کلاسیک در فرانسه است که تخم مرغ آن باید نرم باشد و به مدت یک هفته می توان در یخچال نگهداری کرد.
کاپوناتا سیسیلی
کاپوناتا سیسیلی (Caponata sicilian) جزو انواع سالاد میباشد که در حدود 1 ساعت آماده سازی مواد اولیه و 30 دقیقه زمان پخت می باشد.کاپوناتا سیسیلی (Caponata sicilian) را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کرد.توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
سالاد اندونزی
سالاد اندونزی جزو انواع سالاد میباشد. سالاد اندونزی را می توان در وعده صبحانه - نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کرد.توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
رازهای خوشمزه شدن سالاد
هیچ گاه از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید و هنگامی كه می‌خواهید آن را سرو كنید، به آن نمك بزنید، زیرا نمك، تازگی و طراوت كاهو را گرفته و برگ‌های آن را سخت و زمخت می‌كند.
سالاد قارچ و زیتون با سس مخصوص
سس این سالاد با ارده درست میشه و برای سبزیجات خام مناسب است و در ظرف در دار تا سه روز در یخچال می توان نگه داشت.
کراکت سیب زمینی
کراکت سیب زمینی جزو غذاهای فرانسوی میباشد که در رده ی غذاهای فوری قرار میگیرد و در مدت زمان 30 دقیقه پخته می شود.
تاریخچه شکلات داغ ( هات چاکلت)
در حالی که ما فکر میکنیم شکلات از ابتدا به گونه جامد آن بوده است اما شکلات در ابتدا یک نوشیدنی (هات چاکلت) بوده است. نخستین تخته شکلات به شکلی که ما میشناسیم تا سال 1839 هنوز تولید نشده بود. هزاران سال قبل از آن شکلات فوق العاده گرانبها، مقدس و حتی یک نوشیدنی جادویی و نمادی از قدرت، یک امتیاز برای رزمندگان و سربازان به نظر می رسید و به عنوان یک معجون رضایت بخش به صورت روزانه مصرف می شد.
منو رستوران ایتالیایی
رستوران های ایتالیایی یکی از محبوب ترین رستوران ها در همه ی کشورها می باشند. انتخاب غذا در صورت ندانستن معنی اساامی شما را دچار مشکل می کند. لیست زیر به شما کمک می کند تا غذای مورد علاقه خود را به راحتی انتخاب کنید.
رازهای یک سوپ خوشمزه
سوپ غذایی است که بخش عمده آن را مایعات تشکیل می دهد. اغلب از مواد جامد همچون سبزیجات و انواع گوشت در تهیه سوپ استفاده می‌کنند. تهیه سوپ به زمانی مربوط می‌شود که انسان‌ها حدود 5000 سال قبل از میلاد مسیح، قادر به ساخت ظروف سفالی شدند. آنها با استفاده از این ظروف می‌توانستند مایعات را روی آتش بدون این که ظرف سفالی ترک برداشته و یا بشکند، قرار دهند.
طرز تهیه موساکا
موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود.
سس آلفردو
 سس آلفردو یک سس خوشمزهٔ ایتالیایی و مناسب برای انواع پاستا می باشد. این سس را بیشتر با پاستای فتوچینی درست می کنند و در کنار آن میگو و یا فیله مرغ کبابی نیز می گذارند.
عادت‌های عجیب غذاخوردن در جهان
آداب و سنن مرتبط با غذا خوردن به یکی از جذاب‌ترین موضوعات مورد توجه همه افراد جهان تبدیل شده است. در این نوشتار با ۷ عادت عجیب و غریب مردم سراسر دنیا آشنا می‌شویم که بسیاری از آنها در کشور ما یک رفتار ناشایست و شاید به دور از ادب تلقی می‌شود.
دوره آموزشی نحوه عملکرد فر گردان Cuppone
دوره آموزشی نحوه عملکرد و کار با دستگاه پخت پیتزا ایتالیایی Cuppone برای نخستین بار در خرداد ماه 1395 (می 2016) توسط شرکت تک آشپزخانه برگزار می گردد.
دانستنی های پخت استیک
استیک (به انگلیسی: Steak)، به قسمتی از گوشت راسته گاو گفته می‌شود که دارای رگه‌هایی از چربی است. این گوشت را یا بر روی آتش کباب می‌کنند و یا در روغن سرخ می‌نمایند. استیک را معمولاً در کنار سیب‌زمینی و انواع سبزیجات پخته‌ شده و سالاد سزار صرف می‌کنند. این غذا از لحاظ طعم شبیه کباب برگ و کباب چنجه می‌باشد و در کشورهای مختلف نیم‌کره شمالی به سبک‌های متفاوت و متنوع پخته می‌شود.
شیک شک برنده جایزه بهترین عملکرد در زمینه آموزش کارمندان در سال 2015
Wisetail شیک شک را به عنوان برنده ی جایزه ی Wisetail Award  سال 2015 معرفی کرده است.این جایزه مبتکران آموزش و  تو سعه را شناسایی و تشویق می کند شیک شک به عنوان یکی از موفق ترین رستوران های Fast Casual  آمریکا رویکرد جالبی برای متعهد ساختن کارمندان و آموزش آنها توسط توسعه ی پلتفورم یادگیری اجتماعی  "Shake Source" اتخاذ کرده است.
دومینوز منوی خود را با ماربلد کوکی براونی شیرین می کند
دومینوز پیتزا یکی از شناخته شده ترین برندهای  پیتزا در جهان به راضی کردن همه ی سلیقه ها در یک وعده غذایی علاقمند است.به تازگی دومینوز طعم چاکلت چانک کوکی لاورز(chocolate-chunk cookie lovers) و فیوج براونی فنز (fudge brownie fans)را در یک محصول ارائه داده است.طعم این شیرینی دلچسب و فراموش نشدنی است و در تمام شعب دومینوز در آمریکا ارائه می شود.
همبرگر سیاه برگر کینگ در هالوین
برگر کینگ در امریکا برای هالوین Whopper سیاه سرو می کند. برگر کینگ پس از سرو نان های همبرگر معمولی برای مدت طولانی در امریکا، هالوین 2015 نان های همبرگر خود را سیاه میکند.
10 سس سالاد
درست کردن سس های خوشمزه ای نظیر سس سزار و سس فرانسوی، خیلی پیچیده و مشکل نیست. در واقع، شما می توانید یک معجون ساده و خوشمزه را  در عرض چند دقیقه تنها با ترکیب کردن چند ماده غذایی، آماده سازید. دستور تهیه سس هایی که در این مقاله می خوانید توسط جری پلگرینو، کارشناس آشپزی کارخانه معروف تولید روغن زیتون و سرکه پمپین(Pompein)، نوشته شده و در همه انواع سس ها از سس یونانی گرفته تا سس ایتالیایی و سس
گزارش تصویری از همایش فر پیتزا کوپونه
نخستین همایش آشنایی با عملکرد فر پیتزا ایتالیایی کوپونه در ایران توسط شرکت تک آشپزخانه برگزار شد.  
علل بروز بي تفاوتي در كاركنان و روشهاي مقابله
برخورد کارکنان یک فست فود و یا رستوران تاثیر به سزایی در فروش و وفادار شدن مشتریان به شما دارد. عموم مردم ترجیح می دهند غذای خود را در جایی بخورند که به آن ها احترام زیادی گذاشته می شود پس باید به کارکنان فست فود خود نحوه برخورد با مشتری را آموزش دهید. در ادامه به شرح برخی از علل بروز بی تفاوتی در کارکنان می پردازیم که باید از جانب مدیریت رستوران رعایت شوند.
دوره آموزشی نحوه عملکرد دستگاه فر رشنال (Rational)
دستگاه فر پخت ترکیبی Rational دوره آموزشی نحوه عملکرد و کار با دستگاه های Rational برای نخستین بار در آذر ماه 1394 (دسامبر 2015) توسط شرکت کیچن تک برگزار می گردد.
دومین همایش عملکرد فر پیتزا کوپونه
نخستین دوره آموزشی نحوه عملکرد فر پیتزا کوپونه و کار با این دستگاه در خرداد ماه امسال با حضور سرآشپز ایتالیایی شرکت کوپونه در شو روم شرکت تک آشپزخانه برگزار گردید و به دلیل استقبال شما عزیزان مجددا در 31 مرداد و 1 شهریور ماه برگزار می گردد.
تکنیک های پخت خمیر پیتزا
خمیر آماده با خمیری که تازه درست شده بسیار متفاوت است، به همین دلیل است که فست فودها و رستوران ها خمیر خود را برای مصرف روزانه آماده می کنند. هر سرآشپز روش مخصوص خود را برای به عمل آمدن خمیر دارد اما تکنیک های زیر برای حرفه ای شدن به شما کمک می کند.
خاویار با طعم طلا
یک رستوران چینی در شیخ نشین دوبی غذای جدیدی به منو غذاهای خود اضافه کرده که این غذا شامل مقداری خاویار با تزیین طلا است .
همبرگرهای رنگی
همبرگرهایی با نان رنگی در برگرشاپ ها سرو می شود.
دلیوری غذا با اتومبیل فراری
ارائه خدمات جدید مک دونالد با اتومبیل فراری F430 Spider
کافه ویونا روشا افتتاح شد
کافه ویونا شعبه روشا در مرکز خرید روشا فرمانیه افتتاح شد.
نگهداری چاقوی آشپزخانه
نکاتی در مورد نگهداری چاقوی آشپزخانه  شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که چاقوهای آشپزخانه تان حسابی کند شده باشد و با این که مدت کمی از تیز کردن آن ها گذشته، باز هم کارآیی لازم را نداشته باشند. نگران نباشید ما در ادامه 4 باور غلط درباره استفاده صحیح از چاقوهای آشپزخانه را به شما گوشزد می کنیم:
خوش طعم کردن پاستا
پاستا یک غذای ایتالیایی است که تهیه آن فوت و فن خاص خودش را دارد. این غذا را می توان با سس ها و ترکیبات مختلفی درست کرد.
طعم دار کردن سرکه
اگر شما هم از جمله افرادی هستید که از طعم سرکه لذت می برید، بهتر است سرکه های طعم دار را نیز امتحان کنید.  سرکه طعم دار که در تجهیزات فست فود و رستوران ها هم جنبه زیبایی داشته هم طعم دلپذیری به غذا می دهد را به راحتی می توانید خودتان تهیه کنید. در صورت امکان از سبزیجات تازه استفاده کنید چون طعم بیشتری به سرکه می‌دهند همچنین استفاده از سرکه خوب موجب می شود تا نتیجه بهتری بگیرید.
نكاتی درمورد استفاده مجدد از روغن سرخ کردنی
استفاده مجدد از روغن سرخ کردنی اکیدا توصیه نمی شود اما با رعایت نکات زیر می توانید برای مدت کوتاهی از این روغن استفاده کنید.
دلایل کافی برای خوردن سیب زمینی سرخ کرده
بر خلاف تصور عموم سیب زمینی سرخ کرده برای سلامتی مضر نمی باشد. برعکس سیب زمینی برای سالم و سرحال بودن بدن لازم و ضروری است.
محبوب ترین پیتزا ها در 15 منطقه دنیا
یکی از غذاهای محبوب در اکثر نقاط جهان پیتزا است که بنا به سلیقه غذایی هر کشور این غذا در طی تاریخ تغییر کرده است. پیتزا در برخی از کشورهای جهان چیزی فراتر از پنیر و نان و سس گوجه فرنگی است. در این مطلب با 15 نوع پیتزای محبوب که در کشورهای مختلف درست می شود آشنا می شوید.
کدام روغن برای کدام شیوه طبخ
روغن‌ها انواع مختلفی دارند و هر کدام را به روشی خاص می‌توان مصرف کرد؛ مثلاً روغن زیتون را که روغنی مفید محسوب می‌شود، می‌توان روی سالاد ریخت یا مواد غذایی را به مدت کوتاه در آن تفت داد و برای سرخ کردن مناسب نمی باشد.
راز سیب زمینی های سرخ کرده
درست کردن سیب زمینی سرخ کرده به روش فست فودها
پر طرفدارترین خوراکی ها در دنیا
از کنار برخی از خوراکی ها به راحتی نمی توان گذشت. این مواد در بین مردم همه کشورها تقریبا مشترک بوده و در تمام دنیا پرطرفدار می باشند.
مواد غذایی که نباید خام مصرف شوند
برخی مواد غذایی هستن که فقط باید پخته مصرف شوند. اگر به سلامتی خود اهمیت می دهید این 11 ماده غذایی هرگز نباید خام مصرف شوند زیرا دارای سم و باکتری هایی هستند که در کار سیستم بدن اختلال ایجاد می کنند.
سالاد سزار به سبک ایتالیایی
سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد.
چیدمان میز غذا
چیدمان میز غذا مهم ترین نکته است که باید در یک سالن غذاخوری رعایت شود، زیرا در نگاه اول باعث جذب مشتری و تمایل او به ماندن در رستوران می گردد. چیدمان میز رسمی با یک میز غیر رسمی متفاوت است که در ادامه مطلب به نحوه چیدمان میزها می پردازیم.
آداب غذا خوردن در رستوران
در میز غذا خوری همراه خانواده، دوستان و یا یک قرار کاری باشید فرقی نمی کند، رعایت آداب غذا خوردن نشان دهنده شخصیت و منش شماست و یک رفتار اشتباه بی منظور ممکن است سوء تفاهمی برای سایرین ایجاد کند. پس برای جلوگیری از هر گونه برداشت اشتباه و ایجاد ناراحتی بهتر است آداب غذا خوردن و اصول میز غذا خوری را بدانیم که در ادامه مطلب به شرح آن می پردازیم.
نخستین خودپرداز پیتزا
نخستین دستگاه خودپرداز پیتزا در ایلات متحده امریکا در سالن ناهارخوری دانشگاه Xavier در شهر Cincinnati راه اندازی شد. این دستگاه خودپرداز یک پیتزای داغ و تازه را در 3 دقیقه تحویل می دهد.
اشتباهات رایج هنگام پخت پیتزا
پنیر پیتزا یکی از اصلی ترین مواد پخت پیتزا است که کم یا زیاد شدن آن موجب خراب شدن غذای شما میشود. پس هنگام پخت پیتزا باید اصولی را برای بهتر شدن مزه آن رعایت کنید.
صبحانه در کشورهای مختلف دنیا
صبحانه اولین و اصلی ترین وعده غذایی است که در طول روز خورده می شود پس باید به کیفیت آن توجه بیشتری شود. در نقاط مختلف دنیا غذاهای متفاوتی به عنوان صبحانه خورده می شود که امتحان آن ها بسیار دلپذیر است.
موادی که نباید در یخچال نگهداری کرد
برخی از مواد غذایی با نگهداری در یخچال به سادگی خراب می شوند. با نگهداری این 15 ماده غذایی خارج از یخچال فضای خالی بیشتری هم خواهید داشت.
غذاهایی که اشتباه تلفظ می شوند
در دنیای پیشرفته امروز هنوز هم غلط های املایی و اشتباهاتی در تلفظ دیده می شود که بعضی از آن ها کاملا رایج شده اند و اکثر افراد آن ها را به گونه اشتباه آن می شناسند.
شستشوی درست کلم بروکلی
شستشوی مواد غذایی قبل از پخت و مصرف آن ها الزامی می باشد اما کلم بروکلی با آب خالی تمیز نخواهد شد. در این مقاله به شما 3 روش شستشوی کلم بروکلی را آموزش می دهیم تا با خیال راحت آن را مصرف کنید.
آداب رستوران رفتن در کشورهای دنیا
هر کشوری آداب غذا خوردن خاص خود را دارد که در صورت رعایت نکردن آن در رستوران های آن کشور و مکان های عمومی باعث تعجب و حتی ناراحتی مردم آن کشور می شود پس بهتر است قبل از سفر درباره سنت ها و رسوم آنجا تحقیق کنیم.
بروسکتا
بروسکتا (به ایتالیایی: Bruschetta، تلفظ: [brusˈketta]) نام یک نوع پیش‌غذای ایتالیایی است که در نواحی مرکزی ایتالیا تهیه می‌شود و منشأ و تاریخچه ی آن به ناحیه ی توسکانی و سده ی پانزدهم می‌رسد.
محبوب ترین غذاهای فرانسوی
غذاهای فرانسوی از مشهورترین و متنوع ترین انواع غذا در جهان است؛ به طوری که می توان گفت که تنوع غذاهای فرانسه بیش از هر کشور دیگر است؛ فقط غذاهای چینی از نظر تنوع قابل رقابت با غذاهای فرانسوی است.
سس سویا
زمانیکه نوبت به غذاهای چینی می رسد، استفاده از سس سویا اجتناب ناپذیر است. اغلب با برنج و سرخ کردنی مورد استفاده قرار می گیرد، اما معمولاً عموم مردم اطلاعات دقیقی در مورد این سس ندارند و حتی فرق میان انواع تیره رنگ و روشن آن را نمی دانند.
سس باربیکیو
سس باربیکیو معمولا برای کباب کردن و یا استیک به کار میرود.
برگر سالمون
این برگر ماهی سالمون، یک راه عالی برای پر کردن بشقاب خود با یک غذای پیشگیری کننده از سرطان است.
خوشمزه ترین غذاهای دنیا
درست شبیه آداب و رسوم مردم در کشورهای مختلف که تفاوت بسیاری با هم دارد، ذائقه‌ی آنها نیز با هم متفاوت است و تقریبا هر کشوری غذاهای مختص خود دارد که برای کشورهای دیگر گاهی عجیب یا حتی غیرقابل خوردن به نظر می‌رسد.
رازهایی درباره لازانیا
رازهایی درباره لازانیا که سرآشپزها هرگز به شما نمی گویند.
خطرناک‌ ترین رستوران‌ های دنیا
عموما برای صرف غذا در یک محیط آرام و دلچسب اکثر افراد به رستوران مراجعه می کنند اما برخی رستوران ها با ایجاد محیطی ترسناک وسوسه یکبار غذا خوردن در این رستوران ها ایجاد می کنند.
گراتن سیب زمینی و قارچ‬
گراتن سیب زمینی و قارچ‬ یک غذای فرانسوی
عجیب ترین رستوران ها
رستوران‌ها بر اساس غذایی که سرو می‌کنند در دسته‌های مختلفی مانند سنتی، فست‌فود و …. قرار می‌گیرند. ولی در این بین تعدادی از رستوران‌ها نیز وجود دارند که به دلیل فضا و ویژگی خاص محل رستوران متمایز است.
نان زعتر لبنانی
زعتر نوعی ادویه‌ی مخلوط در خاورمیانه و شمال افریقا است که به عنوان چاشنی مستقیماً روی غذا می‌پاشند و یا با روغن زیتون مخلوط کرده، روی نان می‌مالند و به عنوان پیش‌غذا استفاده می‌کنند زعتر معمولا ترکیبی از سبزیجات خشک مانند آویشن وحشی و کنجد بوداده است.
پاستیتسیو، خوراکی اصالتا یونانی
پاستیتسیو خوراکی اصالتاً یونانی است که به عنوان یک وعده غذایی غنی، سنگین و چرب و چیلی مناسب ذائقه ایرانی! و ناهاری دلچسب است. پیشنهاد می‌شود برای اینکه غذایی رژیمی‌‌تر داشته باشید به جای گوشت قرمز، از مرغ، بوقلمون یا شترمرغ در طبخ آن استفاده کنید تا بعد از صرف غذا بتوانید حرکت کنید!
توکیو شهر غذا
توکیو شهری رنگارنگ پر از غذاهای عجیب و غریب است. اگرچه ذائقه ما با مردم ژاپن کمی متفاوت است اما در هر رستوران می‌توان مزه‌‌ی خاصی را تجربه کرد.
پاستا محبوب ترین غذا در دنیا
بررسي نهادهاي بين‌المللي نشان داده‌اند پاستا محبوب‌ترين غذاي جهان و جزو رژيم غذايي بيشتر ساکنان کره زمين است اما راز محبوبيت اين غذا در چيست؟
معروف ترین سالاد یونانی
سالاد شامل طیف گسترده ای می باشد که از جمله : سالاد سبز ، سالاد سبزیجات ، سالاد ماکارونی و ... ، حال سالاد ها می توانند شامل سالاد های مخلوط نیز باشند همچون سالد مخلوط گوشت ، مرغ و غذاهای دریایی در نهایت شاید معروف ترین دسته سالاد هایی که بتوان نام برد سالاد میوه ها هستند که ترکیبی از میوه ها را در خود دارا می باشند.
 فیله مرغ – سیب زمینی کریسپی
طرز تهیه فیله مرغ با سیب زمینی کریسپی
چیپس پیاز به روش رستوران ها
طرز تهیه حلقه پیاز سوخاری به روش رستوران ها
رازهای خوشمزه شدن گوشت
بهتر است قبل از فریز کردن گوشت آن را خوب بشویید و بعد خشک کنید.در این صورت به راحتی گوشت و شیره آن که در اثر سرما از گوشت خارج شده را بپزید.
روغن زیتون مخصوص سرخ کردن نیست
سالم ترین روش برای پخت غذا، روش بخارپز کردن است. در صورتی که ناچار هستید غذای خود را سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.
انواع پیتزا ایتالیایی
یکی از مشکلات اغلب افراد در فست فودها اسم های ناآشنای پیتزاها است که برای آشنایی با ترکیبات هر یک از این نام ها هفت مورد از محبوب ترین پیتزاها را به طورخلاصه شرح داده ایم.
بسته بندی جدید مک دونالد
بسته بندی نو آورانه مک دونالد که طراحی شده توسط Ian Gilley میباشد به کاهش ضایعات کمک میکند.این بسته بندی ساخته شده از کاغذ فشرده و ضد تخریب محیط زیست میباشد.ساندویچ مک دونالد ،سیب زمینی سرخ شده سس و یک نوشیدنی همگی باهم در یک بسته بندی خلاقانه.
گران ترین پیتزای جهان
دامنیکو کرولا گرانترین پیتزای جهان را با خوراک ها گران قیمت از جمله گوشت گوزن،سس گوجه مخصوص، ماهی قزل  آلا دودی اسکاتلندی، خرچنگ تازه و ترد و خاویار پخت کرده است.
بهترین رستوران های جهان
برخی رستوران ها به جز غذاهای خوشمزه، منظره زیبا و فضایی فوق العاده را نیز در اختیار توریست ها قرار می دهند. ما در اینجا بهترین رستوران های جهان را، از رستوران برفی در فنلاند گرفته تا رستوران زیر آب در مالدیو، به شما معرفی می کنیم.
تاریخچه ساندویچ در ایران
از دوران جنگ دوم به بعد اولین ساندویچ‌فروش‌ها در تهران و سپس در طول 10 سال در شهرستان‌ها افتتاح شدند که غالب کارکنان آنها ارمنى بودند.
غذای کریسمس در کشورهای مختلف
کریسمس یکی از شب‌هایی است که مردم هر کشوری در کنار خانواده و دوستانشان، شام متفاوتی را تهیه می‌کنند که اغلب بر اساس سنت‌های پیشین انتخاب شده و هنوز هم آنها را روی میزهای شام شب کریسمس می‌توان دید.
راه‌اندازی یک پیتزا فروشی موفق
صنعت رستوران‌ به این معروف است که رستوران‌های جدید را زنده‌زنده می‌خورد و طی 3 سال اول آن‌ها را مجبور به تعطیل کردن می‌کند. خوشبختانه، پیتزا یکی از غذاهای مورد علاقه مردم و یک صنعت 36 بیلیون دلاری است. بنابراین شما باید در این رقابت با سرویس‌دهی به جمعیت انبوه پیشتاز باشید. در زیر 10 راهکار برتر ارائه شده است که شما برای اینکه مطمئن شوید در بازار حضور موفق خواهید داشت و مانند
قدیمی ترین رستوران جهان
رستوران سوبرینو دی بوتین (Sobrino de Botin) در مرکز شهر مادرید عنوان قدیمی ترین رستوران جهان را در کتاب رکوردهای گنیس به خود اختصاص داده است. این یک رستوران چهار طبقه (با احتساب زیر زمین) است که از چوب ساخته است.  
رستوران ژاپنی که میمون‌ها غذا سرو می‌کنند
رستورانی در شهر اوتسونومیای ژاپن در شمال توکیو قرار دارد که دو میمون به عنوان پیش‌خدمت غذا سرو می‌کنند. رستوران Kayabukiya Tavern سال ۲۰۰۸ توسط یک روزنامه‌نگار که فیلم سرو غذا توسط میمون‌ها را در یوتیوب منتشر کرد به شهرت رسید.
رستوران روماتای پالادیوم
نصب اولین فر کوپونه ایتالیا در ایران در رستوران روماتای پالادیوم
بزرگترین جشنواره غذا کجاست
جشنواره غذا، هرساله در کشورهای مختلف و با محوریت مواد غذایی متفاوت برگزار می‌شود. هدف اصلی این جشنواره، متحد کردن گروه‌های مردمی به هنگام فصل برداشت و شکرگزاری برای فصلی پرمحصول است.
تفاوت انواع قهوه
تفاوت اصلی در قهوه ها، نوع دم کردن آنهاست و در میان انواع قهوه سه نوع آن از شهرت بیشتری برخوردار است؛ قهوه ترک، قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو. پس اسپرسو یک نوع خاص از دانه قهوه و رست نیست بلکه روشی از دم کردن قهوه است. با مطالعه مقاله زیر می توانید نوشیدنی مناسب خود را انتخاب کنید.
خدمات پس از فروش
خدمات پس از فروش حبتور اینترنشنال از سال 1382 فعالیت خود را در ایران با تکنسین های داخلی تحت آموزش مهندسین خارجی آغاز کرده و تا قبل از آن ( سال های 78 تا 82 ) کلیه خدمات فنی توسط مهندسین خارجی انجام می پذیرفت ، که به دلیل درخواست رو به افزایش برای خدمات ، تصمیم گرفته شد از نیروهای داخلی متخصص به عنوان تکنسین بهره گرفته شود.
×